0 oy
126 göst.
Aile kategorisinde (268 puan) tarafından

Merhabalar 37+2 haftalik olduk programda 19 günümüz kaldığı görünüyor :) Normal doğum olacak Allahın izniyle, kolay doğum için önerilerinizi alabilir miyim?

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ben bol bol uzun yuryusler yaptim iliski kolaylastiriyo diye okumustum hamile soru cevap ta ve gercekten de oyle yani cok sukur iyki normal olmus eve geldiğim  gun hic dogum yapmmis gibiydim
(268 puan) tarafından
Masallah yaa insallah bende öyle olurum :) tesekkur ederim cevap icinn
tarafından
Rica ederim canim :) ha birde doktor da onemli tabiki. O ani zehir edende var unutturmayan da :)
(268 puan) tarafından
Ebeler yaptiriyormus hastanede bakalim ney ile karsilasacagimi bende bilmiyorum :)
tarafından
Evet devlette oyle canim ozelde doktor yaptedi benimkini cok memnundm insallah ikincisi de o doktorla olur
-Reklam-
0 oy
tarafından
Valla ne yaparsan yap ben yapısal olduğuna inanıyorum. Arkadaşım hergun yürüdü hurma yedi herşeyi yaptı normal doğurdu ama 2 gün sancı çekerek birturlu açılma olmadi. Ben hicbise yapmadim hep yattım 2 saate dikişsiz doğurdum. Biraz yapı ve çatının durumuna bağlı ben buna inanıyorum. 
(268 puan) tarafından
Dogrudur bakalim hayirlisiyla sizin gibi kolay gecer insallah
0 oy
(1,585 puan) tarafından
Bol bol yürüyüş yao sguat yap merdiven in cik pilates topu varsa egzersiz yao ben öle yapmıştım hurma ye günde 4 tane falan sağ sağlım bebisini kucağına alırsın inşallah cnm ❤️
(268 puan) tarafından
İnsallah cok sagolasin :)
0 oy
(122,873 puan) tarafından
yavas ama gunluk yuru hergun hurma ye sicak suya otur squat yap bol merduven in cik ananas acilma yapar bol ye varsa suyunu ic
(268 puan) tarafından
Tesekkur ederim deneyecegim hepsini :)

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 204 göst.
7 Mart 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Nisan KC (4,098 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 134 göst.
28 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 42 göst.
17 Ağustos 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Arifekalan (170 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 210 göst.
6 Mart 2023 Yemek-Tarifler kategorisinde misafir tarafından soruldu

405,664 soru

12,155,165 cevap

36,589 kullanıcı

...