Bilgisayarı al bak kurcala.bsy bulamazsan da de ki gördüğüm şey neydi de. Ağzını ara
Anlamadigim is yapacam diye odaya girmisse bu adam o kadar m.al degildir kapiyo kilitleyecek degil suphe cekmemek icin ha tut ki kilitledi binayi basina toplar yine de o kapiyo vura vura actirir bi hayirdir derdim peki sen iki saat gitmedin salonda oturdun kurdun kurdun smdi burda kendini mi yiyosun ? Ben esimde degisen bisi gorunce hemen sorarim alir karsima uygun anda konusurum bak once boyle degildi yapma bidaha tamam mi canim rahtsiz oluyorum bundan onceki gibi olman beni mutlu ediyodu degistirme vs vs neden kendimi yicem ki
Bi daha oyle bise yaparsa odaya once sen gir telinin kamerasini ac onun gormeyecegi bi yere koy kamera biraz ceksin sonra cay kahve bahanesiyle gir iceri telini al çık:)
Kanitlamak istiyosan bilgisayari karstr gecmis ayarlari kontrol et. Emin olmadan tepki gsterme bence tesadüfte olabilir kanitla sonrasin da uyarini yaparsin canim
2 saat boyunca Kocam nerde diye merak etmedinzmi
Bencede bilgisayarı al geçmişine bak yada bir program falan yükle yada odadayken bazen pat diye gir
Sinir olcagna ac bilgisayari gecmisden bak napms. Eger silmedyse.
Biraz farkli yprum olcak ama gizli kamera falan kursan yakalanirmisinki ya kucuk gizli kamera alsan yada kamerayi bi yre saklasan boyle bisey yaparsa hani birde bisey sorcam afedersin ama cok dikkat edermi oyle hemen dus alim diye belki gervekten dus aldiysa sonucta gecmisini silecek kadar tedbirliyse bence hemen almazdi aksami falan beklerdi bilir dikkatini cekecegini ama gunahi boynuna
Canm google gir my activité yaz ordan gorunur herşey geçmişi silse bile görünüyor gir bak cnm ama tabi google hesabn aktif deglse bilgisayarda gorunmez canm
Cnm bi yer var gecmis silinsede orasi silinmyo bi arastr netten
canim seninn. esin aliskanlik haline getirmis on yaotigi seyin zevkini canki yapinca alamiyor. esimle bu konu hakkinda konustum yanlis anlama neden boyle olunur dedim oda. bekarkn surekli yapmissa ona alismistir ve ondan aldigi zevki esi yada baska bi kadin fark etmez zevk almiyordur. bunu doktora gidio psikolojik destek almadigi surece birakamaz. esim bna hep derdi bana yok deme kendim yapmaya alisirsam vazgecemem surekli uzak durma bnden sana alismami sagla derdi simdi anliyorum neden boyle dedigini cunku her erkk bekarkn onlari izleyip tatmin oluyor evlenince hamilelik hastalik derkn bu sekil yapmaya devm ederse birakamiyor. keske dirayetli olsalarda biz hastaykn feln bekleseler. benim esim heo bni bekler cunku oda neye alisacagini kestiremiyor bunu anladim sizlerden bunlari okudukca. allah yardimcin olsun acik acik keske seninle bu konuyu konussa ve destek almak istese yoksa cok yipranacaksin bu durumdn
O an odaya ansızın girseydin keşke canım
Sana karşi nasil davraniyor peki?
Eviniz dubleksmi villami kuzum hicmi sesi cikmiyo odadan odaya girince kapilarimi kapatiyonuz. 2 saat diyorsun bi girip bakaydin ya
Yav sanki adamı biriyle basmışsın. Arkadaşım izlemeyen erkek yoktur . Ben inanmıyorum hepsi izliyo abartma bence. Ne kdr cok sıkıyorsunuz siz eşlerinizi. Sen istesende isyemesende izleyecek boşuna kendini parcalama. Buradakilerde sanki kendi kocaları izlemiyor gibi akıl vermiş . Hikayeee. Istatisyiklere göre kanıtlanmış bisey bu herkes izliyor.
Bilgisayardan başlata tıkla çalıştır var oraya %temp% yaz çıkan klasörde googlede girdiğin siteler filan çıkıyo belki işine yarar
Eşin o senin ya iki saatte durum on satatae dururum yanında çalışan derim ben tek sıkıldım sesimi ciksçıkarm oturacağım derim bu kadar taviz verme çalışıyorsa ne yapıyor atomumu parçalıyor anlamadkm;)Ayrıca bu hastalık olmuş tedavi görmesi gerk bence iğrenç yani ne diyeyim ki helal eşi dururken bir an önce tedavi ettir
Peki senle arası nasıl. İlişkiniz varmı varmim
Yatak ayırma
Sana kötü davranma yada seninle ilgilenmeme gibi.
sen hic yanina gidip bakmadinmi napiyosun diyee yada hayirdir neden odadan ciktinda hemen dusa giriyon diyeydin
411,924 soru
12,400,523 cevap
44,403 kullanıcı