Terbiyesizlikleriyle kalsinlar takma esinin kaynatanin hatirina idare et ama tavsiyem mesafeni koru kaynanan herseyi eltine anlatiyo ve oda yaptiginin yanlis oldgnu soylemiyosa ikisnden de sana dost olamz cek bi kalem ustlerine gerektigi kdar muhabbetin olsun hic sinirini bozma he pissin dunyanin en pasakli insanisin farz edelim banane onlara ne kime ne hatta sanane :)
Niye yüzüne vurmuyosun ki icine atıyorsun? Sen dert edicegine o affalasin. Simdi kalksan gitsen sen suclu olursun ama al telefonu keske arkamdan konustugun gbi olsan yüzüme de. O utansin sen niye gidesin ki
Ben olsam yuzlerine vururum hatta yazismalarin kopyasini alirim esime alirim onlarlada konusmam sunlara bak ya bence agizlarinin payini ver. Ben pkssem bidaha gelmeyin cocugumuda sevmeyin o zamn de.
Valla benzerini ben yaşadım canim eltim kaynanam ayni odada oturuyoruz wcye gidince konusuyorlar ben gelince susuyorlar suphelendim
Telefondn ses kaydini acip yanlarına bırakıp wcye gittim odanın kapisi kapanir kapanmz eltim kaynanami dolduruyor demedigim seyleri demisim gibi soyleyip kaynanama bana hakaret ettiriyor ses kaydini eve geçince gece dinlerkn ogrendim esime dinlettim bunlar benden mi bahsediyor gor anneni dedim git konus dedim eşim konuşamadı annesiyle bende kaynanamin hiç bir telefonunu acmadim soguk davrandim bu sirada eltim herkese yalakalik yapar büyük kaynimida doldrmus bana o sırada bebeğini kaybetmsti kurtaj oluyrdu o durumda diye hepsi bana yüklendi kaynanam dediklerini inkar etti ve beni yalanci durumuna düşürdüler o yuzden eltim olacak yılandan ve o inkarci kaynanamdan nefret ediyrm samimi degilim
1,491,549 soru
24,372,832 cevap
348,147 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın