0 oy
173 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (46 puan) tarafından
Zeynep Kamil de son aylarda doğum yapan var mı ya da doğum yapan tanıdığı deneyimleri nasıldır 

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Orada çok iyi dr var diyo yengem
(46 puan) tarafından
Hiç kontrele gitmedim bu hamileliğimde Zeynep Kamile kızım da da polikliniğe hiç gitmedim sancım oldukça arada geceleri gidiyorduk normalde özelde takipliyim kızımda da şimdide bilmiyorum ya kafam çok karışık
tarafından
Araştır canım
-Reklam-
0 oy
(6,046 puan) tarafından
Ben orda doğum yaptım canım 4 yıl önce doktorlardan herkesten çok memnun kaldım. Şimdi başka şehirde oturuyorum ama doğum için tekrar oraya gideceğim
(46 puan) tarafından
Nasıl yani arzum valla beynim durdu düşünmekten Daha açık yazabilir misin :)))
(1,297 puan) tarafından
Yani bu hastanede dogur bebegını sezeryan olacakmışsın en güvenilir ellerde olacaksın özele neden boşuna ödeme yapıcan ki bebegıne başka bişey alırsın o parayla
(46 puan) tarafından
Cok çok haklısın Kısmetse şuan takipte kaldığım hastane 2.900 Sezaryan
(1,297 puan) tarafından
Az degıl canım tabıkı kendı kararın ama inanki bana dua edersin taburcu oldugunda hak vereceksin bida olsa yıne gelırım dersin
(46 puan) tarafından
İnsaAllah Rabbim hayırlı insanlar ile karşılaştırsın insaAllah
0 oy
(6,857 puan) tarafından
Ay aman arkadaşım doğum yaptı ama ne sen sor ne ben soylim. Uzak durm detay istersen anlatırım :D
(46 puan) tarafından
Anlat anlat herkesin tecrübesini merak ediyorum :))
0 oy
(1,297 puan) tarafından
Ben 3 kez sezeryan oldum orda çok çok çok menmun kaldım İstanbul un özel hastanelerinden gelen sefkli hastaları görüyordum son anda sıkışıp Zeynep kamile yolluyorlar zaten araştırma ve dogum hastanesi uzman ekipleri ve bütün personelleri çok tecrübeli gözüm kapalı önce Allah sonra onlara güvendim hiçte pişman olmadım 4.olursa yıne orda olur inşallah 

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 47 göst.
0 oy
0 cevap 34 göst.
0 oy
1 cevap 102 göst.
0 oy
2 cevap 139 göst.
10 Ekim 2021 Diğer kategorisinde Asfah (113 puan) tarafından soruldu

412,224 soru

12,409,407 cevap