Arkadaşlar aranızda aşçı olan var mı bir kaç tiyo verseniz..
Doğrama teknikleri, pişirme süreleri falan
Hı hı seneye masterchef e gitttechm
Sadece kendi evimin ascisiyim
Evimin aşçısıyım her gün en az 3 çeşit yemek 1 çeşit tatlı yada tuzlu bişiler yaparım olur mu
Aşçı diyilim ama aşçı yardımcısı belgem var
Aşçı değilim ama bazı şeyleri biliyom yeşil yapraklılara metal bıçak sürmem sebze bıçağım var. Yemek yaparken yağ salça ve soğanı kavurduktan sonra yapacağım yemek malzemesini koyup mesela bezelye yemeği diyelim bolca kavururum karıştırarak arada ve mutlaka sıcak su koyarım kavurma yemeği çok lezzetli yapar. Etli yemeklere başta tuz atmam indirmeye 5 dk kala atarım eti sertleştirebilir tuz. Özellikle sebze yemeklerini en küçük gözde en kısık ateşte pişiririm. Bi yemek çok sulu oldu diyelim Bi kaseye Bi kaşık un koyarım, sonra yemeğin suyundan koyar unu çırparım muhallebi kıvamına gelecek kadar sonra onu tencereye döküp biraz daha kaynatırım harika kıvamı olur. Özellikle sebze ve et yemeklerinde elim çok lezzetlidir et deyince kendimi kaybediyom :D
Asci degilim ama yemeklerimin hastasi cok
1,489,884 soru
24,350,326 cevap
346,442 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın