0 oy
141 göst.
Aile kategorisinde tarafından
Ultrason da kalpte beyaz nokta gördüğü için doktor üçlü test istedi risk faktöru yüksek çıktı 549 da bir çıktı doktor yaşına göre yüksek mutlaka ayrıntılı ultrason a gir karından sıvı isteyebilirler falan dedi bunlsr ne kadar doğrudur kızlar ne yapacağım bilmiyorum bana kalsa üçlü test falan yaptirmazdim eğer doktor isterse amniyosentez de yaptırmak istemiyorum

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
Hiçbirşey olmz ALLAHIN İZNİYLE cnm korkma kaç haftalık hamilesin 
tarafından
18 deyim canım özelde hiçbir sorun görünmedi şimdiye kadar bir de devlet hastanesine gideyim dedim başıma bunları sardı bana kalsa ayrıntılı USG hariç hiç bir testi yaptirmazdim
tarafından
Ayrıntılı ultrasonu bekle cnm sen takma kafana doktorlar abartmayı sever bnmde bu zamana kadar birşeyi yoktu 3 4 gün önce gittim hastaneye kontrole doktor bebeğin kafası büyük dedi 10 gün sonra tekrar çağırdı
-Reklam-
0 oy
(1,495 puan) tarafından
Ben yaptırmadım  canım herşey Rabbimden dua ettim bol bol ayrıca o işlemlerde tehlikeli inşallah yavrunu sağsalim kucağına alırsın 
0 oy
(5,727 puan) tarafından
Canım böyle diyen doktorlar çok var ama dua et duzelcek inşallah. Arkadaşıma da dediler sapasağlam dünyaya geldi❤️
0 oy
tarafından
Ayrintili ultrasona gir bence
0 oy
(25,224 puan) tarafından
Hiçbişey yaptırma detaylıya gir benimde kalbinde parlaklık vardı oğlumun ve 459 da bir çıktı ikili test doktorum dedi ki üçlü dörtlü teste gerek yok onlarda yüksek çıkar detaylı ultrasona girersin dedi. Bu testler hiçbir şekilde güvenilir değil Bi an önce kaldırırlar inşallah  boş yere insanı strese sokan testler. 
tarafından
Canım kalbinde beyaz nokta ile parlaklık aynı şey mi, evet boşa strese sokuyorlar
(25,224 puan) tarafından
Evet cnm aynı
0 oy
tarafından
Ayrıntılı ultrasonda benim bebeğimde de kalbinde beyaz nokta göründü ama çok şükür sağlıklı doğdu şimdi 9 aylık olacak nerdeyse sende bol bol dua et bu mübarek gunlerde inşallah sende sağ salim alırsın kucağına

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 48 göst.
19 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Can im25 (22 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 78 göst.
9 Haziran 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde EcrnEslm (192 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 652 göst.
18 Aralık 2021 Diğer kategorisinde Hilaltmz (72 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 308 göst.

404,634 soru

12,121,300 cevap

36,475 kullanıcı

...