Canım zaten kesin aşıdan demiyorum ama dön bir bak şimdiki nesile hepsi aynı bu yediğimiz içtiğimiz ne varsa üstelik sma otizm vs birçok hastalık bizim ülkemizde eskiden ne kadar vardı bilinirdi bak şimdi ne durumda aşıya hiçbir doktor kefil değil başına birşey gelse kefil olmuyor sorumlulukta almıyor üstelik bugün ülkemizde kızamıkçık nerdeyse yok bitti hala bunun aşısı vuruluyor ben aşı vurmayacagim dediğimde doktor bana hiçbir sağlık sorunuyla ilgili birşey demedi sadece hepatit aşısı Olmayanları yurt dışına almıyorlar geleceğine engel olma dedi üstelik bu aşıların hepsinin geri dönüşümü var yani kızım büyüdüğünde isterse yurt dışında yaşamak o zaman kendisi vurulur üstelik bu bebeklik zamanı yapılan aşıklarında sonradan vurdurabiliniyor olmayan hastalığın virüsünü niye sokayim çocuğuma üstelik aşı olup bütün hastalıklarida geçirdim ve de bu aşıların sadece 5 yıl bakıldığında koruma süresi var eskilere bakın hangisi aşılı doğru düzgün zaten Allah'ta demiyor mu biz insani en güzel şekilde yarattık içeriğinde temiz olmayan birşeyi bn niye kullanayım covid aşısında cenin var insan akciğeri var aşilardaki civayi zaten hiç bahsetmiyorum bile