0 oy
132 göst.
Güzellik-Bakım kategorisinde tarafından
Kızlar benim cenemde aşırı sivilce çıkıyor ama alnım ve burnum kupkuru.banyo yapınca hele kerme derler ya beyaz pul pul oluyo kaşınıyo.nasi bı bakım yapmalıyım ben yüzüme sizce

6 Cevaplar

0 oy
(65 puan) tarafından
Aynı benimde öyle oluyo. Bende şurda bekliyeyim canım
-Reklam-
0 oy
(2,263 puan) tarafından
Cildin çok hassas degilse banyoda yüzünü lifle ölü deriler gitsin çıktıktan sonrada güzel bi nemlemdirici sür faydasını görürsün. Ölü deriler gitmezse cildin pul pul soyulur kötü görünür en az haftada 1 dene 
0 oy
(2,462 puan) tarafından
Sivilceler için cildiyeye gitmelisiniz. Benim de kuru cildim ama sivilcem olmaz hiç. Ben peeling, köpük sabun ve krem kullanıyorum ama cildiniz iyice yağlanıp sivilceyi arttırabilir
0 oy
(2,493 puan) tarafından
Kız kardeşimde de belli bir bölgede vardı sivilce farmasinin çay ağacı toniği ile serumunu kullandı. Serumu sadece sivilce olan yerlere sürüyordu. Bir haftada geçirdi. Ben de kullandım sonra inanılmaz memnun kaldım. Bi dene bence
0 oy
(106 puan) tarafından
Benimde çenemde çok sivilce çıkar ben sudokrem sürüyorum kuruluk içinde yves rocher mavi olan serisinin kremini alıyorum bana çok iyi geliyo 
0 oy
(2,585 puan) tarafından
Farmasinin çay ağacı yagı var canım ben üyeyim yardımcı olurum istersen 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 151 göst.
17 Şubat 2021 Güzellik-Bakım kategorisinde Gulogra (45 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 146 göst.
0 oy
0 cevap 90 göst.
0 oy
0 cevap 119 göst.
21 Eylül 2021 Aile & Aşk kategorisinde ibonun karisi (112 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,491,823 soru

24,377,207 cevap

348,411 kullanıcı

...