0 oy
437 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Kızlar anneannem eskiden hep cocklarını hakiki zeytinyağı ile yağlamış. Vucutlari iri olsun güzel gelişsnler diye.

Teyzemde p. Tesi gelicek.

Esimde bnmle tartışıyor ne gerek var bn araştırdım zararlıymş göbek bağı düşmemiş daha. İstemiyorum diyor. Ben zaten tecrübesizim. Teyzem kaç çocuk ve torun büyütmüş. Eşimin kndi tarafı olsaydı hmn yaprdı özellikle annesi dese. İnadına işime karışıyor. Bende bağırdım 4 yıla yaklsık evliyiz kndi başıma karar vermeyi ozledm. Sen kndi kafana göre karar veriyorsun kac zmandr diye sinirlendim.

Hakiki zeytinyagıyla yaglamak zararlı mı? Aranızda yapanlar oldumu? Tavsiyeniz nedir? 

27 Cevaplar

+4 oy
(1,884 puan) tarafından

image

rttyibvcf68ijgf
tarafından
Artiladim görsün arkadas
-Reklam-
+2 oy
(7,936 puan) tarafından
Vücutlariniz iri olmuşmu bari
+1 oy
tarafından
Kuzum şuan kıs hava soğuk çocuk üşür yağ sürünce
0 oy
tarafından
Durup dururken gerek yok bence böyle bişeye 
0 oy
(4,721 puan) tarafından
Bebe yağları var... Mustelanin kini alabilirsin
0 oy
(13,422 puan) tarafından

Yani ben yapmadim yine iri. Irilikle bi alakasi oldugunu sanmam :D

0 oy
tarafından
Yağ vücut kıllarını besler iyilik yapicam diye çocuğun başına iş çıkarmayın 
0 oy
(16,414 puan) tarafından
Zeytinyağını doğrudan kullanma canim önce düşük ısıda asitini çıkar , soğusun ondan sonra kullan. 
0 oy
(45,028 puan) tarafından
Ben yagladim her banyosunda masaj yaparak sonra rahatlar mis gibi yatardı baya kurumazdi cildide soğuk şimdi ama önüne isitici takip yapabilirsiniz benim oğlumdada çünkü kıştı Ocak ayında dogmustu normal dalının bebek yağıyla yagladim hep
0 oy
(8 puan) tarafından
Geçen doktora gittim cildi kuru oglumun diye bebek yagi kullanma has zeytinyagi sur dedi önceden has zeytinyagi suruyordum sonra biraktm cildi kurudu simdi krem suruyorum birz toparlasin zeytinyagi surcem bende tercubesizdim kaynanam sürdü hep bebeye vala
0 oy
(441 puan) tarafından
İnan çok faydalı. 2 çocuğuma  da hep banyo sonrası bütün vücudunu yagladim.  Başı  hariç tabi. Qma yüzüne de surdum
0 oy
tarafından
Ben 2 çocuğumada sürdüm canım
0 oy
tarafından
Ben kızımı Hep ya bebek yağı ile yada zeytin yağı ile vucudunu yağlıyor dum vucudu pürüzsüz ve yumuşacık oluyor du ben zararından çok faydasını gördüm 
0 oy
(2,492 puan) tarafından
Çevremde yapıp da faydasını gören memnun olan çok kişi var
0 oy
(4,693 puan) tarafından
Valla ben soğuk pres hakiki zeytinyağı kullandım oğlum da kızım olacak ona da kullanacam kış ayında da önüne ısıtıcı koyup surerdim mis gibi rahatlardi 
0 oy
(5,370 puan) tarafından
Bebek yağı yapma canım o iyi değilmiş biz hep yağlamıyoz çok nadir banyodan sonra hindistan cevzi yağı veya zeytinyağı yapıoz zeytinyağı biraz asidik derler ama valla 1 buçuk yaşında oğlum hiç pişik kremi kullanmadım hep zeytinyağı hindistan cevzi yağı sürdüm hiç de pişik olmadı istersen ısıt biraz zeytinyağını soğuyunca sür o asit şeyi gitsin 
0 oy
(677 puan) tarafından
Arkadaşim zeytinyağıyla yağlanmak sünnet.gervekten zeytinyagiyla yaglanan çocuklar uzun oluyor.bnm arkadaşm ve eşi kısa boylu ama çocuklarını hep zeytinyagiyla yağlanmış MaşAllah 180 boyları var.o yüzden eskiler dediyse ve yaptıysa vardır bir bildikleri.havalar ısınsın bende yaglıycam banyo öncesi 
0 oy
(14,970 puan) tarafından
Bebek yağları ve pudrayla ne kadar sağlıklıki onları vucuda sürdürüyor  
0 oy
(3,211 puan) tarafından
Şahsen ben  de karşıyım zeytinyağı asidiktir alerji yapabilir. Doktorlar da sürekli sürmeyin diye uyarıyorlar. 
0 oy
tarafından
Cnım öyle mrkette satılan dndik yağlar değil de hakiki soğuk sıkım zeytinyağı ısıtıp bi sıcağı çıkınca güzelce yağladık biz sonrasında hindistancevizi yağı ile yağlamaya devam ettim bebek yağlarının içinde o kadar katkı maddeleri var ki ben kendim kullanmadım kimseye de önermiyorum tabiki de herkesin kendi tercihidir saygı duyarım . 

İlgili sorular

+3 oy
5 cevap 176 göst.

Kategoriler

1,447,625 soru

23,779,192 cevap

316,315 kullanıcı

...