+1 oy
214 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
11 aylık bebegmde  balgam var baklgamdan dolayı hırlıyor.burnu akıyor hapşırıyor pazartesıye kadar saglık ocagınada gdemm 2 haftadan berı bıssey yemıyo cok ıstahsız bagısıklıgı dustu :(gecen hafta ateslıydı bu hafta böyle oldu

1 cevap

+1 oy
tarafından
Acile gitsen iyi olur bebek pazartesiye kadar cekmesin doktor ilaç verir de rahatlar en azindan balgam  atmak zor cocuk usutmesin sirti terli kalmasın oda isi 24 25 gecmesin kalinda giydirme iki kat olsa yeter
tarafından
Araba yok param yok annemlerdeym ılac yazsa yıne param yok :(evde yapılcak bsey olurmu kı.ev sobalı derece yok ama cok ta yakmıyorum üşütmuyorumda auan uyuyo
tarafından
Soba olunca zor oluyor  annemlerde kaldim bende soba vardi cocuk her ay hep hasta olsu soba yuzunden. Evime gectimde oyke kendine geldi cocuk. Cok cektim bende balgam atardi kusa kusa cok zordu o gunler. Sobanin ustune su koy su kaynayip buharlastikca oda nemlene ektir cocuga iyi gelir bogaz yolu yumuşar onun disinda oda cok sicak olursa tek kat uzun kollu giydir. Ilimaya baslarsa da oda isisi iki kat giydir. Asla terli kalmasin  Allah yardimcin olsun canim
tarafından
Sağolasn tesekkur ederım evet dedıklernı yapıyoeum zaten benımde hayalım dogalgazlı bı evde oturmak ama ımkansıza yakın bı zorlugu var
-Reklam-

İlgili sorular

+1 oy
5 cevap 229 göst.
0 oy
2 cevap 137 göst.
8 Şubat 2022 Diğer kategorisinde Yeni.bir.anne (1,073 puan) tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 172 göst.
16 Temmuz 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde AYSEDNC (1,453 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 136 göst.

Kategoriler

1,492,544 soru

24,387,434 cevap

349,079 kullanıcı

...