Kizlar bu gun annemle teyzemlere gitdik teyzem eltisinin oglu ve geliniyle ayni bahcede oturuyo..neyse annemle teyzem aşagida kalan halalarini gormeye gitdiler bana sende cay koy falan gelince tatlida aliriz bahcede iceriz dediler..annemler gitdi bende cocuklari bahceye cikardim teyzemin eltisinin gelini geldi yanima hadi misafirim ol dedi israr etdi bende tam annemler gelinceye kadar oturayim dedim..neyse 5-10dakika oturdum sora kalktim gitnek icin israr etdi gitme diye cay falan koyucam dedim sen git cocuklar kalsin oynasinlar dedi..tam cayi koyup geliyorum dedim. Gitdim cayi koydum geldim biraz daha oturduk sora annemler geldi cocuklari aldim gitdim yarim saat gecmisdi bi baktim kizim kupeleri yok kulaginda ..ordan geldikden sora kizim kucagimda oldu huzursuzdu etrafimiza baktim yok sora resim cekmisdim bahcede resime baktik kupeler resimde kizimin kulaginda..teyzem gitdi kiza dedi kiz bizde yok ben hic gormedim dedi..teyzemde ara bulacaksin dedi bak eşi oyrenirse olay buyur..bende sen caldin demiyorum dusmusde ola bilir ama sizde lutfen bul dedim ciktik disari yarimsaat sora kupenjn tekini getirdi yerden buldugunu soyledi..verdi bana
Yarin evi yine arayacakmiş...dusunuyorum aklim almiyo 1yil olacak kupe takali hic kulagindan dusmedi dusmesini birak hic arkasi bile acilmadi yada dusdu diyelim 2si birden nasil dusdu??
Dusundukce deli oluyorum..sizce calmiş ola bilirmi??
kizlar Allah askina bakin bu cizik ne ?simdi bakiyorum kulaginin tam yaninda cizik var dusunuyorum aklim ermiyo..cizik hemen belli olmuyo soradan iz birakiyo ya deli olacam..gercekden caldimi??bu gece hic uyumafi kizim ama normalde geceleri hic kalmazdi bu gece ciglik atarak agliyordu..napayim ben ya??nasil kanitlayayim