0 oy
269 göst.
Diğer kategorisinde (207 puan) tarafından
tarafından kapalı
Kızlar geçen ay adet oldum adet gibi değildi bende şaştım bir vardı bir yoktu ve çok az sürdü  bu ay hala adet olmadım 5 aylık bir oğlum var çok korkuyorum hamile kalmaktan eşimle geri çekme ile korunuyorum eşime dedim kendine güveniyormusun yok diyor bu sabah kalkınca karnımda bir kıpırtı hissettim belki sitrestende oldu ama yine düşüncesi bile çok korkutuyor allah olmayana versin işallah
notu ile kapatıldı: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

1 cevap

0 oy
(1,430 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Olsa bile 1 aylık bebek kıpırtı olmaz ama geri çekilme asla güvenli değil bu yüzden ilaç vb bişey kullanın test yaptıktan sonra 
(207 puan) tarafından
Canım ben 40 çoktan sonra adet oldum ve kaç kezdir oluyorum ama bu ay olmadım gen ayda teredütlüydüm
(207 puan) tarafından
Ben yarın sağlık ocağında yazayım bebeğim çok küçük daha
(1,430 puan) tarafından
Neden önlem almadın ya valla üzülüyorum böyle okudukça geri çekilme bi yöntem değil diğer türlü önlem alıp olursa en azından tedbir benden takdir allahın dersin
(207 puan) tarafından
Canım annem spralmi ne onu takmıştı ve sonra hastalandı rahim kanserinden vefat etti bende çok korkuyorum ilaç kullanmaktan başka birşey yapmaktan
(1,430 puan) tarafından
O zaman hap canım
-Reklam-

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,492,278 soru

24,383,181 cevap

348,892 kullanıcı

...