0 oy
558 göst.
Diğer kategorisinde (97 puan) tarafından
Ben 1 hafta oldu başlayalı arada kaçamaklar oldu tabi 2 kilo vermişim sizin Nasıl gidiyo zorlanıyo musunuz?

5 Cevaplar

0 oy
(2,978 puan) tarafından
Ben hedeflediğim kiloya ulaştım zayıflığımın keyfini sürüyorum 2 aydır :-)) 
(762 puan) tarafından
Nasil verdin cnm
(2,978 puan) tarafından
3 ayda 9 kilo verdim 68 den 58 e düştüm ekmeği tamamen kestim, şekere dikkat ettim arada yeşil çay içtim, akşam 5 ten sonra birşey yemedim 2 ayda spor yaptım kendi çapımda sıkılaşma hareketleri 10-15 dakika başka birşey yok iradeli olmak en önemlisi kafada bitirdim kafaya koydum kafada bitmezse olmuyo
(762 puan) tarafından
Aynen öyle bana da dua et bende vereyim şunları
(2,978 puan) tarafından
İnşallah cnm verirsin sende
-Reklam-
0 oy
tarafından
Diyet değil de sanki ekmek, tatlı gibi genel olarak gluten ve şekerli gıdalardan uzak durmak bir yaşam tarzı haline gelmeli
0 oy
(441 puan) tarafından
Allahima şükürler olsun fazlaliklarimdan  kurtuldum.  23 kg verdim. Cok mutluyum. Tadini çıkarıyorum. Darisi başına 
(1,270 puan) tarafından
Maşallah nasıl verdin bide ne kadar sürede verdin
(441 puan) tarafından
4 ay gibi bi zamanda. Qma ilk hızlı verdim sonrası ayda 2 falan oldu. Cok dikkat ediyorum
(1,270 puan) tarafından
Bende 12 kilo verdim ama 6 ayda maşallah sen iyi vermişsin
(441 puan) tarafından
Bisey yediğim yokki
0 oy
(677 puan) tarafından
Bnm de çok iyi gidiyor.benm metabolik hızım çok yavaş o yüzden kilo vermem kolay olmuyor ama hem diyetisyen bende sporla muhteşem sonuçlar aldım 2 kilo daha versem bana yetiyor.bu hafta kızımın doğum günü var diye detoks istedim hızlı kilo verip elbise giyeyim diye :) size tavsiyem sabah aç karna sade kahve yada filtre kahve için spor yapın acayip yağ yakıyor 
(179 puan) tarafından
Yok canm çok şükür  zaten çokda yemiyorum hemen denicem bende göbekten muzdaribim :)
(677 puan) tarafından
Cnm ben mesela 10 dk zumba 15 leslie yarim saat ebru sallinin pilates videosunu yapiyorum.benim vertigom olduğu için mekik çekemiyorum ayakta karin egzersizleri var fitnes partneri yazıyor youtubedr onu yapıyorum ve başlamadan önce streç sarıyorum karnıma
(179 puan) tarafından
Chole channel in egzersizleri var ama insanı öldürüyor ben de 20 dk leslie birazda chole 'nın egzersizlerini yapıyorum ama lesliede bacaklarım çok ağrıyor normal mi sanki sadece bacak çalışıyormuşum.gibi
(677 puan) tarafından
Cnm leslie ilk başlar çok güzel terletiuordu beni diyetisyen leslie boosted yazanı verdi ama o beni terletmiyordu bende 15 dk lik 3 Fast yazanı yapiyorum oda sırf adım atmış olmak için.evet cnm bacakların ağrıyorsa ordaki kaslar çalışıyordur.haftalik yaptığın sporları değiştir mesela ergin kırbaç var onuda diyetisyen verdi ama çok ağır yapamıyorum onu
(179 puan) tarafından
Baktım canm hareketlerine ya çok güzel yapmaya calisicam yapabildiklerini bende
0 oy
(622 puan) tarafından
Benimde bir haftaya yakın oldu ama tartım yok biara dışarıya çıkınca eczaneden tartilcam bu arada gün içinde neler yedin nasıl kaçamaklar yaptın güzel kilo vermişsin
(97 puan) tarafından
Bi gün kuru pasta yedim bi gün pizza yedim onun harici ekmek hiç tüketmedim pilav makarna da yok tatlıyı da kestim tamamen dukan birası yapıyorum

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 738 göst.
16 Haziran 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Ebruli123 (71 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 298 göst.
30 Haziran 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Meliss16 (3,809 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 354 göst.
14 Haziran 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Zeynosss (16,194 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 554 göst.
28 Mayıs 2024 Aile & Aşk kategorisinde Zeynosss (16,194 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,515,007 soru

24,704,787 cevap

369,125 kullanıcı

...