0 oy
148 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (2 puan) tarafından
Hanımlar doğum sonrası mesane yani pelvik organ sarkması yaşayan var mı? Zor bir dogumdu ikinmaktan mesanem sarktı çok rahatsızlık hissi var. Vajinayı kapatıyor sarkma. Bu rahatsızlıktan ameliyat olmadan kegel vs ile kurtulan en azından belirtileri geçiren var mı?

4 Cevaplar

0 oy
(1,245 puan) tarafından
Bilmiyorum canm post yukarı çıksın 
-Reklam-
0 oy
tarafından
İlk kez duydum. Doktor ne diyor 
(2 puan) tarafından
Doktor henüz çok erken 6 ay öncesi mudahale edemiyoruz diyor. Ancak ayakta durunca alttan bişey çıkacak gibi hissediyorum..
0 oy
(416 puan) tarafından
Bnde de, vsr oyle brsey hapsurunca oksrnce asırı ıdrar kacryorm ya cok sancı cktm cok ıkındm dogumda 
(2 puan) tarafından
Çok zor malesef. Kadınların çoğunda olan bir rahatsızlık ancak kimse dile getirmiyor ve tedaviyi erteliyormus. Keşke ameliyatsiz çözümü olsa. Kegel yaoiyor musunuz?
(416 puan) tarafından
Yok cnm hıc dyödm o nasl olyor
(2 puan) tarafından
Cisinizi yaparken tutup bıraktığınız gibi günlük yaşamınızda da aynı kasları sıkıp bırakacaksınız. O bölgedeki kaslar güçlendikçe idrar kaçırma azaliyormus.
0 oy
(66 puan) tarafından
Bende de var aynısı ameliyat gibi görünüyor zor doğumdan oldu ben de şurada bekleyim bilgisi olan yazsın ama ben kengel uygulaması yaptım baya toparlandı 
(2 puan) tarafından
Aynı durumdayım 40 gün önce normal doğum yaptım. Şuan vajina bölgesi de geniş olduğu için kaslarım da güçsüz ve sarkma çok hissediliyor. Kegele başladım ama bu baskı hissi geçer inşallah benim de. Pelvik fizyoterapistler varmış bu konuda çalışan

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 71 göst.
0 oy
2 cevap 112 göst.
22 Ocak 2022 Diğer kategorisinde Asel&Ezel (27 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 399 göst.
12 Aralık 2021 Diğer kategorisinde Ozgece31 (17 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 350 göst.

405,727 soru