0 oy
1,259 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,326 puan) tarafından
Kullanan var mi emzirrken kullanılabilir mi acaba.? Sordum kullanılabilir doğal dendi ama emin olamadim

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
İlk defa duydum bu ismi bilmiyorum cnm
(1,326 puan) tarafından
Sagol canım bende trendyolda gördüm indirimdeydi. Sonra Instagram'da sayfalarına baktım. Baya güzel yorumları iki yerde de mesj attım doğal dediler ama bilemedim
tarafından
Yorumlar iyiyse cnm düşün bence
(1,326 puan) tarafından
Ya çok az leke var aslında ama kadınız ya kafaya takıyoruz işte. Emziriyorum yaondan hemen almak istemedim. Bı eczaneye danisayim
tarafından
Aynen cnm bende taktım kafaya sivilce kremi imex diye bir krem kullandım bir buçuk aya lekekerimin 100/70 gitti diyebilirim bende işe yaradı baya cnm
(1,326 puan) tarafından
Bı arastirayim onu da canım. Sagol
-Reklam-
0 oy
(544 puan) tarafından
Ben kullaniyorum bı faydasını görmedim boşuna alma derim düzenli kullanmama rağmen çok çok açık tontaki lekelere bile iyi gelmedi onun yerine başka bak bence 
(1,326 puan) tarafından
Teşekkürler yorumun için canım. Bende şimdi sikyat var a baktım
 Hep sivilce yapmış millette .
(544 puan) tarafından
Sivilce yapmadı bende ama iyide gelmedi yani bı nemlendirme özelliği bile yok tabaka gibi kaliyo emmiyo ten kremi lekelere de iyi gelmedi sinozun kremini alcaktim bunu aldım pişmanım :)
(1,326 puan) tarafından
Anladım canim.  Çok az leke var ve çok kıyıda değil ama takıyorum iste. Hepten mahvetmiyim ben en iyisi
(544 puan) tarafından
Benimde aynı öyle minicik ve çok açık renkte ama sevmiyorum görmek istemiyorum :D başka markaları araştır en iyisi :)
(1,326 puan) tarafından
Ah biz kadınlar :)
0 oy
(1,519 puan) tarafından
Emzirirken kulannilir mi bilmem ama , ters tepki verebilir cildin canim leke gidecek derken yuzune uygun degilse sivilce yapar , kullanma derim nacizane fikrim 
(1,326 puan) tarafından
Sağol canm bende bKtm şikayet var a şikayeti var sivilce yapmış millette. Almiycam. Az leke var o gitsin derken başa bela almiyim
(1,519 puan) tarafından
Aynen oyle canim cildiye gidip o uygun krem vs yazmadigi surece bulasma , en fazla evde yapilan dogal maskeler var onlardan yap en azindan dogal
0 oy
tarafından
Kuzum ben dr clinic in yüz yıkama köpüğü ve yüz temizleme sütünü kullanıyorum bunca zaman kullandığım tüm ürünler boş Muş dr clinic ürünlerini keşif ettikten sonra anladım leke kremini denenedim 
(1,326 puan) tarafından
Sağol kuzum. Bicok kiside sivilce yapmış ya cesaret edemiyorum. Hemde emziirrken kullanırsın dediler ama ona da emn olaamadim. Aslında çok az ve koyu değil ** kafaya takiyo insan iste

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 107 göst.
19 Mart 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde nurdandde (239 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 107 göst.
23 Mayıs 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Hicrannn (1,179 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 150 göst.
17 Ocak 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
5 cevap 106 göst.

403,410 soru

12,084,883 cevap

36,370 kullanıcı

...