0 oy
247 göst.
Diğer kategorisinde (1,264 puan) tarafından
Biz bu ay para konusunda cok zorlanıyoruz evde bişey kalmadı doğru düzgün ayakkabım yırtık heryere onunla gidiyorum kızıma kıyafet istedim yarın geliyor ama ödeyemiyecem kızın doğru düzgün kıyafeti kalmadı hep kücüldü yıka yıka yıprandı birazda borcumuz var 500 TL Birtane küpem var en fazla 1200 tutar siz olsanız satar mısınız 

9 Cevaplar

0 oy
(7,973 puan) tarafından
O kadar zor durumdaysan tabiikide sat cnm lafini bile yapma
-Reklam-
0 oy
tarafından

Rabbim yar ve yardımcınız olsun inşallah , 

0 oy
tarafından
Zoe durumdaysam gözümü kırpmadn satrm cnm yenisi gelir cnm ztn
0 oy
(1,519 puan) tarafından
Ben de olsam satardim hele cocugum da soz konusuysab1 dk dusunmezdim 
0 oy
tarafından
Çok sikisiksaniz sat değilseniz bu ay idare edin belki gelecek ay rahat olursunuz Allah' yardımcın olsun
0 oy
(780 puan) tarafından
Biz evi yaptiriyorduk kapı pencere filan bundan 7 sene önce paramız yetmedi 200 tl açık kaldı kimse vermedi bizde benim kupalarımı sattık parayı denklestirdik geçen yıl kolye küpe künye aldı eşim bu senede çeyrekli künye aldı yani yerine gelir geri geç olur ama temiz olur başkalarına ağız eğme sat yerine gelir tekrar merak etme 
0 oy
(6,046 puan) tarafından
Valla ben alyansima kadar sattım bir tek kupelerim kaldı. Ama eşimin zoruyla falan da değil. Bir kaç kez sıkıştık. En son kilo aldığım için alyansim da olmuyordu hiç evde duracağına satıp ihtiyaçlarımızı alalım dedim . İnan yerine geri gelir. Zordaysan sat
0 oy
(6,912 puan) tarafından
Düşünmeden satarım ..elbet yeri dolar ama acil durumda ise yaramayacksa napiym bn takıyı
0 oy
(413 puan) tarafından
Ben elimde varsa dayanamam veririm eşime sonuçta evimize ailemize harcayacağını biliyorum. İnşallah sıkıntınız biter bir an önce. Eşin sana daha çoklarını alır

İlgili sorular

+1 oy
13 cevap 411 göst.
9 Ocak 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 194 göst.
18 Mayıs 2021 Alışveriş-Hediye kategorisinde ilknurbagdat (14 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 298 göst.
18 Mart 2021 Diğer kategorisinde Elvinimm21 (1,264 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 129 göst.
9 Eylül 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde misafir tarafından soruldu

405,716 soru

12,157,863 cevap

36,596 kullanıcı

...