0 oy
653 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (2,265 puan) tarafından
Oglum 9 aylik olmak üzere ve tam bir koala yapışık ikiz gibi yaşıyoruz. Uyurken bile kucağımda olmayi cok seviyor ayağımda salladım az once yatmadumi kucagimda oturttum sarilip uyudu babasi kiskanip kucağına aldı kokudan mi nerden anladiysa uyanıp babasina baktı sonra bana bakti geldi kucağıma. Bu hayattaki en güzel sey tartışmasız anne olmak. Ne kadar yorucu olsa.. Rabbim herkese nasip etsin insallah

21 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ne kadar güzel.. ALLAHIM BU HUZURU BİZDEN EKSİK ETMESİNNN
(2,265 puan) tarafından
Amin canim Rabbim evlatlarimizi bize bagislasin
-Reklam-
0 oy
tarafından
Benım de kızım aramızda yatarken bana popoyu dönuyor kocamın koynunda yatıyor benı emıyo sonra sırtını dönuyor resmen kullanılıyırum daha 8 aylık:))
(2,265 puan) tarafından
Ahahhaa ya ısırırım onu. Kiz cocugu farki herhalde görecez bizde Allah nasip ederse :)
(413 puan) tarafından
Ayy muhtemelen benim 1 sene sonraki halim :))))
tarafından
Kızlar vala dun sabah ıkısınınde ayagının altında uyumustum kızım çok dönuyo babasının tatafında uyuyo benden yana dönunce aglıyo tam dönemıyor dıye yastık koydum kendımde ayaklarının altında yattım kı asagı dogru dönmesın dıye her yerım agrımıstı kafasını bıle babasının yastıgına koyuyo bugunde orumcegın ıcınde tuvalet kapısında agladı babası ıcın ya gerı gerı gıdıp hızlıca kendını kapıyo vuruyordu:))))ınsallah tam babacı olsun kı rahat edeyım agladı mı al babası senı ıstıyor dıyeyım cok yoruldum:(
(2,265 puan) tarafından
Masaĺllah canım allah bağışlasın  :)
0 oy
tarafından
Bende koala anasiyim emisiyoz ☺️☺️❤
(2,265 puan) tarafından
Allah bize bağışlasın canim❤
0 oy
tarafından
Amin cnm rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah
(2,265 puan) tarafından
Amin insallah
0 oy
(144,882 puan) tarafından
Benim baby boyumda oyle wc bile benle
(2,265 puan) tarafından
Dunyanin en guzel seyi ya ❤
0 oy
tarafından
Dün gece 3 saat başında bekledim parmağımı birakmadi çünkü babası elini uzattı onuda beğenmedi bendede koala kız var WC ye bile gidemiyorum ama muhteşem bir duygu Rabbim önce melikoşuma sonra her isteyene nasip etsin 
(2,265 puan) tarafından
Ay amin canim. Senin minnoş da bir gun anne olacak degil mi cok garip ❤kizlar babaci olur normalde ilk kez senden duydum:)
tarafından
Yok benimki bana bağımlı canım
Melikoş dediğim benimki değil burdan bir arkadaşım ❣️
(2,265 puan) tarafından
Kiz onu mehlikoş diye okudum. Mehlika degil miydi bebisin adi:)
tarafından
Aynen mehlikoş benim kız
Melikoş da arkadaş adı MELİKE
(2,265 puan) tarafından
Anladim canim  Rabbim herkese nasip etsin insallah
0 oy
(413 puan) tarafından
Ya benimki de böyleydi. Şimdi 11 yaşında. Günde bir kere nazlanırsam belki sarılır öper. Çok özlüyorum ben o günleri :) tadını çıkarın 
(2,265 puan) tarafından
Ya evet iste bana diyorlar ki ay yazik kucağa alıştırmışsın. Ne yazigi ya diyorum buyudukce kacacak hele ergenlik cağında isteneyecek bile beni tadini cikartayim
0 oy
(20,729 puan) tarafından
Beeeeeen :D 19 ayı bitircek beni görmezse ağlar saklambaç oynarız bulamaz bende napcak derim içini çeke çeke ağlar sıpa anneeee der 
(2,265 puan) tarafından
Yaaa minnoş Rabbim onlari bize bizi de onlara bağışlasın
(20,729 puan) tarafından
Amin gülümm
0 oy
(105 puan) tarafından

Ne güzel canım :) benim kızda babaya çok düşkün uzaktan sesini duysa gülmeye başlıyo hemen

(2,265 puan) tarafından
Benimki de babayi uzaktan sever ama sadece uzaktan :):)
(105 puan) tarafından
Amaann canları sağolsun babası gelince bende biraz dinlenebiliyorum kimileri kıskanırmış ya
(2,265 puan) tarafından
Aynen canlari sagolsun..Ben de kıskanırdım herhalde ya. Boyle de cok yorucu oluyor esimin yanin ofluyorum ama icten ice hoşuma gidiyor bana düşkün olmasi :):)
(105 puan) tarafından
Babası da öyle çok hoşuna gidiyo bi gülmese ne oldu kızıma bana niye gülmüyo hemen panik yapıyo heyecanlanıyo :)
(2,265 puan) tarafından
Aman omur boyu oyle olsun insallah Allah bozmasın caniim kiz cocugi icin baba onemli
0 oy
(3,144 puan) tarafından

Ay biz de öyleyiz, maymunlar annesine yapışır anne öyle yürür ya kendimizi onlara benzetiyorum:D

(2,265 puan) tarafından
Ahaha ben de hay.van kartlarinda kanguruyj gorunce bak bu da biz diyorum :)
0 oy
tarafından

Benim kızımda son zamanlarda yapıştı bana bırakmıyor... Sözde memeden keseceğim daha çok bağlandı gece gözümü bir açıyorum benim kız beni emiyor :D açmış memişi sabaha kadar beni emzik niyetine kullanıyor. Her sabah yeter artık bugün keseceğim memeden diyorum gece yine aynıyız yapışıyor bana bırakamıyorda 

(2,265 puan) tarafından
Kac aylık canim :)
tarafından
14 aylık ama ben hamileyim 8 ayındayım gebeliğimin son 1 ayım kaldı bırakmak istiyorum
(2,265 puan) tarafından
8 ay boyunca emzirdin mi canim
tarafından
Evet doktor sakınca görmeyince bende emzirdim ama son ay olduğu için bırakmak istiyorum kendimi toparlamak açısından birde dahaa zor olmadan zamanında keseyim diyorum
0 oy
(3,726 puan) tarafından
19 aylık olmak üzere kızım hala koala gibi kucak kucagayiz ama bir yerden sonra baya yorucu oluyor 14 kilo kızım kollarımda derman kalmıyor artık 
(2,265 puan) tarafından
Simdi bile zor eminim ileride cok zor olur :(  canları sagolsun
0 oy
(1,894 puan) tarafından
Şuan çok kiskandm doğsa da yapişsa bana minnakim:)
(2,265 puan) tarafından
Ay doğacak annesi kucagini alip o mis kokuyu cekeceksin dogdugu an bile senin kokunda susacak. Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin canim
0 oy
(431 puan) tarafından
Maşallah ne güzel Allahm herkese tatırsın anneliği 
(2,265 puan) tarafından
Amin canım kimsenin kucağı boş kalmasin inşallah
0 oy
tarafından
Benim oğlumun lakabı da kaola hep bebekken kucağımda uyudu şimdi de koltuk tepelerinde toptan yastiklarin tepesinde uyur
(2,265 puan) tarafından
Ahaha senin tam koalaymis bacim
0 oy
(2,267 puan) tarafından
Ayyy hemde nasıl ball bunlar balll RABBİM isteyen herkesin kucağını doldursun inşallah bizleri Onlarsız onları bizsiz bırakmasın inşallah

AMİİİNNN 
(2,265 puan) tarafından
Amin canim insallah
0 oy
tarafından
Tek koala ben diyorum sanıyordum 1 yaşından sonra azaldı bizde oğlum babasının omzuna dokununca anlıyordu benim olmadığımı sonra meşhur çığlığı geliyordu arkadan 
(2,265 puan) tarafından
Cok güzel bir duygu ya :)
0 oy
(52,677 puan) tarafından
oyle devam ediyo o canim siyam ikizi gibi takılmaya alış yürüyen kuyruğum diyorum ben ☺️☺️☺️
(2,265 puan) tarafından
Insallah devam eder ya ben cok memnunum:)
(52,677 puan) tarafından
yok canim sonra sonra kafayı yiyosun tam 30 aylik 2.5 yasinda benimki dün gece sarildigi yetmiyo bide eli sacimda donemiyorum nefes alamiyorum ☺️
(2,265 puan) tarafından
Yaa ama cok guzel insallah benimki de oyle olsun :)
0 oy
(195 puan) tarafından

Ben de bı koala annesiyim .Ve nerdeyse 20 aylık olmak üzere.Cok güzel ama çok yorucu:)

(2,265 puan) tarafından
Oo sen gelecekten seslenmissin :) kesinlikle yorucu ama değer
(195 puan) tarafından
Sizinki kaç aylık .Bu arada benim ki kız ne babaya ne de başka birine bı bana düşkün.
(2,265 puan) tarafından
9 olmak üzere canim. Kizlar genelde babacı nadir anneye düşkün ne mutlu sana :)
(195 puan) tarafından
Allah bağışlasın canim.Oyle lavaboya bile gidemesemde onu verene şükürler olsun:)
(2,265 puan) tarafından
Aynen canim canlari sagolsun
0 oy
(3,113 puan) tarafından

Benimki babaci ya. Babası yokken koala, varken beni unutur:D

(2,265 puan) tarafından
Kizlar babacı oluyormuş hep:)
(3,113 puan) tarafından
Aynen ya sadece acıkınca bı de alti kirlenince bana doğru ağlar yoksa yüzüme bakmıyor :D
(2,265 puan) tarafından
Bak ya minnoş :)

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 88 göst.
20 Ekim 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde dunyali _birisi (302 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 125 göst.
17 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Kirazim (257 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 218 göst.
2 Haziran 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 104 göst.
8 Aralık 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde Esmasavas (139 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,439,337 soru

23,663,813 cevap

309,121 kullanıcı

...