0 oy
158 göst.
Diğer kategorisinde (43 puan) tarafından

Merhabalar bebek bakimina sordum bi de buraya sormak istedim. Kızım 13 aylık ve üst 2 dişinde once sararma farkettim daha sonra incelmisti bugun de baktim uç kısımları biraz kırılmış. Alt 2 dişinde hic bi sorun yokken yalnizca üst dişlerindeki bu sorun neden olabilir? Biraz araştırdım biberondan kaynakli çürümeler olabiliyormuş ama kızım biberonla beslenmiyor anne sütü aliyor. Tanıdık diş doktoruna sorduk memeden kaynaklı da olabilir dedi. Bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi lütfen şimdiden çok teşekkür ederim. Bu arada saglik ocaginin verdigi demir ilacini da kullanmadim ondan kaynakli da olabiliyormus.

2 Cevaplar

0 oy
(3,728 puan) tarafından
Diş fırçalıyor musunuz
(43 puan) tarafından
2 haftadir basladik eline veriyorum kendi ne kadar yaparsa artik ben kendim yapmaya baslamadim henuz ama kendim fircalasam daha faydasi olur tabi onun yaptigi ne kadar olabilir ki. Ama bu fircalamamaktan kaynakli degil sanki alt dislerinde hic bi problem yok yalnizca ustler.
(3,728 puan) tarafından
Anladım hiç başıma gelmedi iki çocuğumda da. Olmazsa bir doktora götürün sonuçta uzun süre kullanacak bu dişleri daha çok küçük
(43 puan) tarafından
Evet haklisiniz. Erkenden dokulsun istemem daha sonraki cene yapisini da etkiledigi icin sut diser de onemli. Doktora goturmek en iyisi belki bi vitamin eksikligi vardir.
(3,728 puan) tarafından
Evet olabilir çünkü benim.bebegim sürekli meme emer ama çok şükür dişleri pırıl pırıl ama sürekli fırçalıyor dişlerini günde 10 kere falan bende yardımcı oluyorum tabi
(43 puan) tarafından
Evet ben de memeden kaynakli oldugunu dusunmuyorum. Cok tesekkur ederim ben de fircalamasina daha dikkat ederim bundan sonra.
-Reklam-
0 oy
(4,721 puan) tarafından
İlk kez duydum ama çok erken değil mi
(43 puan) tarafından
Evet ben de cok endiseliyim acaba bi vitamin eksikliginden mi kaynakli diye. En iyisi doktora goturmek.

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 101 göst.
3 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde alyna067 (589 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 198 göst.
6 Şubat 2021 Diğer kategorisinde Yosi (1,575 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 104 göst.
8 Ekim 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Selin&& (1,272 puan) tarafından soruldu

410,437 soru

12,344,961 cevap

39,985 kullanıcı

Kategoriler

...