0 oy
1,944 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (71 puan) tarafından
Öncelikle herkese iyi akşamlar kızlar kusura bakmayın çok kötüyüm sadece içimi dökmek istiyorum yoksa kafayı yiyecem geçen gün kaynım üstüme yürüdü beni dövmeye kalktı evde altı kişi vardı tutamadılar o kadar kudurduki herkesin elleri kolları morarmış tutmaya çalışmaktan Kaynanalar la oturuyorum kaynım bekar neymiş bizi bu evde istemiyormuş ben çok dikleniyormuşum kendimi ezdirmiyorum diye dikleniyor oluyormuşum bende gitmiyorum daralan gitsin memnun değilsen sen git dedim tek suçum bu nasıl kudurdu ******** nasıl küfürler ediyor ben babamdan bile bi tokat yemedim bana böyle davranması çok zoruma gidiyor ayrılacak imkânın yok olsa bir saat bile durmam ama eşimi işten çıkartıyorlar bu ay son işyeri kapanıyor kusura bakmayın hakkınızı helal edin biraz uzun oldu

29 Cevaplar

0 oy
(1,380 puan) tarafından
Eşin nerde canım o ne yaptı onun sana küfür etmeyede üzerine yurumeyede hakkı yok
(71 puan) tarafından
Yanındaydı oda onun üstüne yürüdü sen kimsin benim eşime bu şekilde davranırsın diye neler söyledi ama evdekiler bırakmadıki ağzını burnunu kırsın şerefsizin
-Reklam-
0 oy
tarafından
Allah akıl fikir versin başkada birşey diyemiyorum 
0 oy
tarafından
Esin bi tepki vermedi mi kaynin o kadar merakliysa kendi ciksin evden
0 oy
(342 puan) tarafından
Eşin ne dedi nbtı peki kim de o senn üzerine yürüyo ya cokmu meraklısın sanki sen onlara inş biran önce kurtulursu. Valla keşke başta kabul etmeseydin öle zorda olsa ceksende ayrı olsaydı bizim durumuzda cok kötü ama ayrı oturuyoruz iyikide ayrı oturmuşm esim köyde annesi gille oturmk istemişti bn istemdim iyikide istmmemiş ac kalırım donarım yine gitmm allahımda düşürmesin kimseyi o duruma ev ev üzerine olmazmış zaten
(71 puan) tarafından
Amin canım benim mecbur kabul ettim başka çaremiz yoktu
0 oy
(138 puan) tarafından
Valla bcm k.bkma bnm kaynim cömez bna bnu ypcak kaynana fln susucak bn onu parcalarim ve esin insallah sessiz kalmamistr kalmissa yaziklar olsun yani bi çömez dün kü cocuga da kimsenin lafi gecmiyorsa o evdekilerden bi halt olmaz bugun yrin sana baska bisey ypmicagi ne malum cik kizim ayri eve ac kal susuz kal huzurun olsun inatlasma siktr et emin huzurun olunca aclik bile koymuyo insana o  iki lokma ekmegin tadi degisiyo resmen cikmicaksanda ağırlığını koy o ev kaynananin onun degil kaynananin kurali gecer onun degil ama senin evinde senin kurallarin iyi dusun madem byle bi firsatin var degerlendr
0 oy
tarafından
Eşin ne yaptı canım bu durum da vurursa gıt darp raporu al
0 oy
tarafından

Benimde kaynım.var konuşmaya gelinir benimle gerizekali kim oluyoda üzerine yuruyo:angry: eşin ne dedi peki evde yoktu o sırada sanırım öyle.anladim bir an önce çıkarsınız insaalah:///

(71 puan) tarafından
Yanımdaydı canım oda üstüne yürüdü ama izin vermediler tuttular çok sinirlendi eşim neler söyledi sonra ben fenelaşınca benim yanından ayrılmadı çok korktu bana bişey olacak diye o hep beni savunuyor beni hiç ezdirmiyor ezdirmedi bu güne kadar Allah razı olsun ondan bebek doğsun çıkacağız bide eşimi işten çıkartıyorlar iş yeri kapanıyor o yüzden şimdilik çıkamayız o günden beri hiç aklımdan çıkmıyor o kadar çok kötüyümki pisikolejim bozuldu eşimde takma kafanı bundan sonra sana bir lafı sözü olursa onu öldürürüm kimse sana bişey diyemez deyip bana teselli veriyor onu çok seviyorum oda beni çok seviyor bana bişey olacak diye ödü kopuyor
tarafından
Ne guzel cnm eşinden bu tepkiyi gördükçe bidaha cesaret edemez böyle biseye
(71 puan) tarafından
Aynen edemez etsede bu sefer hem benden hem eşimden görür ne olacağını o anda benimde dilim falan tutuldu şimdi diyorum ben niye bişey yapmamışım niye sessizce oturup ağlamışım diye kendime şaşırıyorum ben öylece kaldım hiç bişey yapamadım
tarafından
Evet cnm muhtemelen şoka girdin sende ama dediğim gibi tekrarlanacagini sanmiyorum
(71 puan) tarafından
Bidaha olursa elimden önce ben onu gebertirim ama eşim bana bırakmaz o günden beri konuşmuyor kardeşiyle geçen annesine babasına dedi ölümü benim elimden olacak bidaha bir tek söz bile etmiyecek yoksa hepinizi öldürürüm bu evi yakarım dedi nasıl mutlu oldum eşim böyle oldukça kimse bana zarar veremez Allah razı olsun eşimden
0 oy
(794 puan) tarafından
Ne hakla vuruyirmus ara polisi jandarmayı evden uzaklaştırma verirler defolur gider pis..lik adam
0 oy
(4,758 puan) tarafından
Kaynın ne hakla böyle yapar sana canım sende çık ordan git durma yanlarında kuzum 
(71 puan) tarafından
Canım çıkma gibi bir şansım yok şuanda eşimin bu ay son işten çıkartıyorlar iş yeri kapanıyor bide doğumumu az kaldı şimdi bizim ayrı eve çıknamız imkansız Rabbim büyük tür o bilir herşeyi inşallah benimde yüzüme güler birgün

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 483 göst.
31 Mayıs 2023 Aile & Aşk kategorisinde azrabicer22gmail.com (7 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 419 göst.
0 oy
5 cevap 331 göst.
9 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Kaktusgil (616 puan) tarafından soruldu
+3 oy
37 cevap 1,617 göst.
24 Ocak 2022 Aile & Aşk kategorisinde Bayan Anonim (24 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,436,498 soru

23,621,639 cevap

306,840 kullanıcı