0 oy
299 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
kızlar eşim tokatta jandarma özel harekat haziranda tayin görecek tercihini yapacağı 6il var sizce nasıl ev götürebilir yerlerimi 

tunceli 

bingöl 

bitlis 

batman

muş 

d.bakır 

mardin

van 

18 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bitlisylm ama orada yaşamıyorum artk ne yazık ki 9 ay kış 3 ay yaz sjsjsjshs ama memlktm iyidr insanları insan özellikle
tarafından
haha 9 ay kış mı hic sevmem soğuk havayi
tarafından
Doğu'da malesef her yer soğuk Diyarbakır gitte gör bizimde tayin seneye Diyarbakırn gelmesini çok istiyorum Batman'da harika şehir diğerlerini bilemem
-Reklam-
0 oy
(354 puan) tarafından
Hepside ev götürülecek yer canım benim arkadaşım Şırnaga tayinleri çıktı kötü bı ilçesine ama yinede ailesini götüre bildi
tarafından
inş canım 2 kızım var birisi 8 aylık biri 2 yaşında inş goturur
(5,399 puan) tarafından
Hangi ilçe canm
0 oy
(1,300 puan) tarafından
Şehir olarak değilde bölge  olarak değişiyor mesela tunceli de götürülecek yerde var götürülmeyecekte  ama yerler güzel yazmışsınız hayırlısı insallah 
0 oy
(2,528 puan) tarafından
Benim eşimde özel harekatçı bizim seneye tayin ama araştırmıştık bu sene çıkar diye çıkmadı bingölu çok kötü dediler zaten sürekli şehit haberi geliyor oradan ben orayı istemedim diyarbakirda çalışma sartlari kötü demislerdi ben olsam batman derdim daha temiz ve sakın bir yer diye duydum tunceli falan hiç istemedim. Allah korusun olacak heryer de oluyor zaten ama bu iller gerçekten tehlikeli
tarafından
valla bende ilk dörtlüyü istemiyorum ama nasip hakkımızda hayırlısı rabbim kızlarımın yüzüne güler
0 oy
(1,012 puan) tarafından
Hemen hemen hepsine aile götürür gibi dedi eşim. Ama tabi nasip her ilde aile goturulemez yere çıkma ihtimali oluyor. 
tarafından
evet canim inş götürür tokatta bile goturemedi
0 oy
tarafından
Bizim doğu görevi Diyarbakır ama asla birlikte kalamadık hiç durmadı bile yaza tayinciyz daha açılmadı bizim tercihler 
tarafından
hayırlısı deyim artık nasiplen öte yol yok
0 oy
(262 puan) tarafından
İçlerinde batman Van Mardin Diyarbakır gördüm. Mardin ve Diyarbakır aşırı büyük şehirler. Baya merkezleri güzel. Van da güzel yer. Ben Batman'da görev yaptım. Bildiğim için mi yoksa sevdiğim için mi bilmem şahsen batman i tercih ederim. Diğer yerler ile ilgili bir fikrim yok
tarafından
inşallah ıyi bir yer çıkar ev goturelebilir bi yer
0 oy
tarafından
Benim eşim de komondo canm bizim önceki tayin yerimiz Tatvan di Bitlis  güzel yer küçük ev götürdük biz kişi çok soğuk çoğu memur kesimi ama görev ler vardı hep esim hep göreve gidiyirdu 
tarafından
iki kızım var küçüğü 8 aylık büyük 2 yaşında canim
tarafından
Allah bağışlasın sizin ilk dogu  görevi galiba
tarafından
evet ilk eşimde oluşan ilk asker
tarafından
Bizim 6senemiz askerlikte doğu biti ama batı da gene giti göreve esim
tarafından
Bu arada Bitlis de göreve gidiyor lar mis
0 oy
tarafından
Tunceli hayır 

Bingöl kaydırma görev gelebilir hayır 

Bitlis biz gittik lojman var 

Batman evet 

Muş kaydırma görev gelebilir hayır kaydırma görev yoksa evet gidersin 

D bakır biz merkez dik ama eşim kaydırma görev e gitti ev goturedik

Mardin evet 

Van çok güzel görev yaptık lojman cikmsa bile çok rahat birikim geçim olur
0 oy
(7,434 puan) tarafından
Canım buralarin merkezi olursa hepsine götürülür aile ilçelerinde bazı yerler kötü bazıları iyi o yüzden iyi aratirmak lazım 
0 oy
(3 puan) tarafından
Mustan selamlar olsun o halde merkezdeyim eşim komando taburunda yogunlar tabiki ama merkez olarak ben rahatım tercih edilebilir hani
tarafından
Komondo hep görevi var  canm en çok çalışan galiba komondo
(3 puan) tarafından
Burda merkez olarak çokta ayırım yok yani dönüşüm halindeler yada birlikte hareket ediyorlar ama eşim genel olarak memnun yoğunluk olarak tabi ben ilk defa doğu görmüş biri olarak zorlanıyorum yalnız kalmaktan hem çocuk hem gebelik üzülüyorum yani
tarafından
Bn de Tatvan da kaldim ilk çocuğumu orda düşük yaptım güzel şehir şuan hamileyim çok şükür  bn  iki sene yanlız  kaldım şehir bizim için güzel ama eş yanında olmayınca anlamı da yok tadı da sizin hala doğu görevi bitmedi galiba
(3 puan) tarafından
Yok daha altı ay oldu geleli merkez üç sene olunca daha burdayiz Tatvan çok güzel ama
tarafından
Güzel şehir bazen aklıma geliyor şimdi batı gorevindeyiz biz de bnm esim  yanımda değil ins batıda kaydırma birliğe çıkmaz sizin üç sene sonra bizde doğuya gidec giz artık
0 oy
(5,399 puan) tarafından
Kebappppp=))) buralar doğu bile sayilmaz
tarafından
nerdesin canim
(5,399 puan) tarafından
Şırnak 'ın ilçesinin sınırında =)))
0 oy
(1,283 puan) tarafından
Muştayım. Cok küçük bir şehir. Ama zararsiz
0 oy
tarafından
Diyarbakır merkez iyi diye biliyorum ayrıca ilçeye bağlı iyi ilçeside var kötüde bizim kaldığımız ilçe çok güzel çok şükür inşallah sizede iyi bir yer çıkar ama bizimki polis memuru bingöl merkezde de arkadaşım var evi falan güzel il olarak da güzek sanırım
0 oy
(100 puan) tarafından
Muş ta 1.5 yıl memurluk yaptım şehir çok kucuk imkanlar kısıtlı avm yok halkı yardım sever evler çok ama çok büyük kiralar idare eder ama çok soğuk çok kar yağıyor eğer kış mevsimini seviyorsan çok mutlu olursun ama sevmiyorsan zor ben mart ayında lapa lapa kar yağdığını bilirim başka sormak istediğin bir soru varsa cevaplayabilirim van konusunda ise doğum parisi gibi çok büyük güzel gole kenarı var insan arada gidip nefer alabiliyor avm var ama kiralar hakında bilgim yok 
tarafından
canım bizi götürsün yeter çok bisey istemiyorum
(100 puan) tarafından
Inşallah canım hakkınızda hayırlısı
0 oy
(14,805 puan) tarafından
Biz mustayiz canım her ilçesine götürebilir eş 
tarafından
inş canım çok istiyorum bizi goturmesini
(14,805 puan) tarafından
İnsaallah hayırlısı olur
Mus rahat o konuda
Batı da neredesiniz
Bizim de batı tayini var
tarafından
tokat canım küçük şehir insanları soğuk ev kiraları çok pahalı ortamları berbat ben hiç sevemedim zaten kaydırma birlik tercih etmeyin bence
(14,805 puan) tarafından
Yazmadi eşim tokat
Suriye görevi mi var
tarafından
evet canim suriye ye gitti eşim 6 ay diye gitti 8 ay oldu geldiğinde  şimdi yine gidecekler irak diyorlarmış
0 oy
(13,477 puan) tarafından
Diyarbakır merkez ise eğer ❤️Allah ım şu iki öğretmen kuluna da nasip et ❤️
0 oy
(134 puan) tarafından

Eşim polis özel harekat. Bu yıl Tunceli’ye geldik bizde tayine. Hiç gözün korkmasın. Ben kesinlikle tavsiye ederim. Küçük şehir sosyal hayat yok evet ama çocuğun varsa parklar bahçelere çok rahat çıkar gezersin. Ev bulmak biraz sıkıntı ve pahalı. 1500 liraya ev bulabildik ve gelmeden 3 ay önce ödemeye başladık. Terör açısından rahat. Sıkıntı yok. Gelirsen beklerim yarenlik ederim :)

tarafından
inş canım gelirsem  çok isterim arkadaş olmayı

İlgili bir soru bulunamadı

413,067 soru

12,436,203 cevap

45,814 kullanıcı

Kategoriler

...