0 oy
198 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızım 1yaşında ve çook iştahsız çıldırmak üzereyim ilaç kullanmak istemiyorum. Herşey yapıyorum yemiyor önüne koyuyorm yemiyor akşama kadar 50 tencere yapıom makarna tavuk çorba ayran ne varsa yok eliyle bi vuruyor yemege yemeyince içim rahat etmiyo yaa yoğurt ceviz kırıyom içine belki yer diye oda yok ne yapsam yer bu çocuk sabah bi insan hiç mi kahvaltı yapmaz sürekli agzında meme meme emzir beni böyle olurmu :(

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
Yere iki üç kat sofra bezini ser önüne tabakla koy makarnayı önce oynar sonra yer :) bizim küçükler hep öyle alıştı yemek yemeye 
tarafından
Onu da yapıom cnm herşey yapıom hatta kaşık tabak koyuyom dökmesin de deglm yemeyince rahat olamıyorm
tarafından
Kaşık falan koyma hiç tabakla makarnayı koy yanından çık seni görmesin hatta TV yi de aç sevdiği çizgi film varsa ona bakarken yiyorlar bu yaşlar biraz zorlar insanı ama dayan ♥️
-Reklam-
0 oy
(2,022 puan) tarafından
Bir zamanlar  ki ben gibisin.  Sabırlı ol cok takma verme yemesin  sen otur ye karşısında  heves  eder zamanla.  Bırak biraz acıksın  illaki yemek istiyecektir
0 oy
(1,929 puan) tarafından
3 yasinda kizim benimkide oyle bacim ne yaptimsa olmadi kac sefer dr goturdum vitamin verdim yok benimki emmedi de gece zor uyyorum valla ac diye dr dedi pesinde gezme acikinca yicek diye onada gonlum razi olmuyor artik buyusun de kendi napiuorsa yapsin diye bekliyirm 
0 oy
tarafından
Canım benimki sadece mama sandalyesinde yiyor kurallı çocuk 
0 oy
(7,436 puan) tarafından
Öncesinde de oylemiydi.bizimki 11 ayına kadar güzel herşeyi verirdim yerdi 15-20 gündür herşeyi seciyor yemek istemiyor tam damak tadının seciciligin oluştuğu dönem hiç zorlama yemek istemediği yiyeceklerden daha da çok tiksinebilir 
0 oy
(1,239 puan) tarafından
Emiyorsa memeye güveniyor canim ondan yemiyor benim ilk oglumda yemezdi ek gidadir odur budur agzini bile acmazdi bir bucuk yasinda memeden keestim ve istahi acildi uzerine dusmedim yesin yesin diye baligi kuyrugundan tutup kendi onune cekerdi o derece acildı cok sukur.

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 218 göst.
19 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Seri (5,844 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 269 göst.
7 Şubat 2024 Aile & Aşk kategorisinde 3mhnads (2,118 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 410 göst.
17 Haziran 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Simayyy (1,898 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 97 göst.
7 Mayıs 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Brcfb10 (4 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,491,976 soru

24,379,110 cevap

348,592 kullanıcı

...