0 oy
472 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (345 puan) tarafından
Kızlar içen biri yalan soylermi yada icen ve biraz sarhoş olan doğruyumu konuşur ben artık kimseye ne inanıyorum ne güveniyorum hayat bana çok şey öğretti ama en çok güvensizliği öğretti 

14 Cevaplar

0 oy
tarafından
Icki  kotu ama nedense durustlukle bagdastrlms
(345 puan) tarafından
Kötü evet bende çok karşıyım ama laf anlatamazsın ben güvensizlik yaşadığım için doğruyu söylese bile inanmıyorum artık ne bileyim
-Reklam-
0 oy
tarafından
Canım doğru söyleyip yalan ayağında yatar yalan söyleyip doğru ayağında nede olsa kafası güzel
(345 puan) tarafından
Degilmi anlayamasin ki
tarafından
Aynen oyle valla anlayamazsin
0 oy
(7,479 puan) tarafından
Icen birine bagli bide yapısına canim bence.
(345 puan) tarafından
Bana göre yapısı şeytan gibi ama içen biri kafası iyi yani belli konuştukları ne kadar doğru onu bilemiyorum
0 oy
tarafından
Ayık Ken değil sarhoş Ken ağızdan çıkan sözlere inan demiş kim demiş blmiyorm ama doğru demiş
(345 puan) tarafından
Diyorsun yaa cnm güvensizliğe çok uğradığım için düşünmüyor değilim yalan mi doğrumu diye
0 oy
(5,216 puan) tarafından
eğer o kişi sarhoşsa %50nin üzerinde bi ihtimalle doğruları söylüyordur 
0 oy
tarafından
İçki içen birinin neyi doğru neyi yalniş diyeceğini nerden bilecen ki sonuçta haram içiyor Rabbim tez zamanda bıraktırsın... 
(345 puan) tarafından
Amin  inş cnm ama zor güya kafa iyi olunca içinin yangını sönüyormuş tuhaf
0 oy
(5,330 puan) tarafından
Karşındaki insanın ayıkkenki düeüstlüğünü sorgularım orada ekaik varsa şarhoşken ki haline bakarım her ikiaide eksikse Mal bozuk der yatarım
(345 puan) tarafından
Vayy bu süper bu düşünce aynı ben
(5,330 puan) tarafından
Ozaman kuzum kendinden başka kimse değerli değil diyeceksin ve sözlere takılmayacaksın
0 oy
tarafından
Seneler önce gençliğinde içen bir akrabam  sarhoş adam hatırlamıyorum diyorsa yalan söyler herşeyi hatırlar kendimden biliyorum demişti
0 oy
(1,012 puan) tarafından
Sarhoşken yalan soyleyebiliyorsa yeterince sarhoş olmamıştır ya da yalan konusunda çok profesyoneldir. Bir de kişiden kişiye değişir bazıları agresif olur bir şeye taktı mi takar bazıları duygusal olur bastırdığı sevgisini dile getirir. Sadece şunda netim sabah uyanınca hatırlamıyorum diyen Yalan söylüyordur
0 oy
(52,304 puan) tarafından
sarhosken herseyi hatirladigini soylemsiti bir arkadasim kisiden kisiye degisiyo olabilir
0 oy
(492 puan) tarafından
Genel olarak sarhoş insan içindeki söyleyemediği şeyleri dışa vurur tecrübeyle sabit sarhoş olup yalan söyleyeni hiç görmedim bugüne kadar
0 oy
(29,551 puan) tarafından

İçen her daim saçmalar

0 oy
tarafından
Kafa guzel olduğu icin o an işine hangisi geliyosa.eglenmek icin onu söyler emin ol içen dogruyu soyler die bisey yok tatlim

İlgili sorular

0 oy
16 cevap 569 göst.
7 Şubat 2024 Aile & Aşk kategorisinde Misafir78 (11 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 349 göst.
7 Şubat 2024 Aile & Aşk kategorisinde Misafir78 (11 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 401 göst.
6 Mart 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 628 göst.