0 oy
633 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
Kızlar sabah ozeldeki doktorum bir parmak açıklık var dedi alttan muayene etti. Canım çok yanmıştı. Akşam da kasılmalarım oldu devlet hastanesi acile gittim. Doktor alttan muayene etti ve 3 parmak olmuş açıklık dedi. Nstye girmek için çıktım odadan tuvalete sıkıştım hastanenin lavabosuna girdim ve resimdeki gibi bir şey geldi peçeteye. Sabahki ozeldeki doktorum muayene ettiği sırada lekelenme mı acaba dedim çünkü kahverengi kan beklemiş yanı. Yoksa nişan mı bu? Doktora sordum lekelenme de olabilir falan net bir şey söylemedi. Nstde hafif sancım çıktı eve gönderdi sıklaşirsa gel dedi. Tecrübeli hanımlardan yorum bekliyorum. Şuan kasık ağrısı geliyor arada bu doğum belirtisi mi -.- bol bol yazın kızlar bilgilendirin beni inşaallah

FOTOĞRAF SİLİNDİ

11 Cevaplar

0 oy
(1,929 puan) tarafından
Benimde böyle olmuştu 1 gün sonra doğumum başladı canım 
tarafından
Sağol canım bilgilendirdiğin için
(1,929 puan) tarafından
Rica ederim tatlım rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah bebişinii♡♡♡
tarafından
Amin canım aminn
-Reklam-
0 oy
tarafından
Nişan canım sancın sıklaşırsa git mutlaka 
tarafından
Kuzu belinden kasığına vurur ağrı tuvaletin varmış gibi Bi his gelir ishal olursun düzenli aralıkla gelir atıyorum 5 dk da bir düzenli gelir anlarsın doğum sancısını böyle hafif olmaz
tarafından
Sağolasın canım bilgilendirdiğin için. Hayırlı gecelerin olsun
tarafından
Sen sağol kuzum inşallah çok kolay Bi doğum olur sağlıkla kucağına alırsın yavrunu
tarafından
Ayy amin amin aklına geldikçe dua et . çok sağol
tarafından
Ederim tabi kız hep ediyorum vallahi bütün hamilelere evlat sahibi olmayanlara herkese
0 oy
(5,724 puan) tarafından
Canım bende pembe kan şeklinde gelmişti nisan
(5,724 puan) tarafından
Benimde hiç sancı yoktu gerçi ikiz olduğu için.mecburi sezeryandi belime bir sancı girdi banyoda gece anca eşime seslenebildim sandm felç geldi vücudum tutmadi sonra geçti biraz su falan içtim ağrım olmadı birde sabaha karşı Nisan geldi çok az adama. demiştim kalk doğruyorum galiba
tarafından
Hiç duymadığım tarzda bir hikaye:)) yavruların nasıl canım iyidir inşaAllah
(5,724 puan) tarafından
Evet değişik bir hikaye canım. Kadınların doğum hikayesi bitmez. Büyüdüler beş yaşındalar smdi hamd olsunn. Doktora gittim sabahsi açılma  yok diyor alttan muayene etti doktorum doğuma üç hafta kala hastaneden ayrılmıştı çok uzak yere gitti. Başka bir doktor baktı. Adam diyor senin açılman yok daha dedim yapma etme gece sancı oldu sabaha karşı kan geldi sonra ultrasonla baktı 360derece döndü iste çocuklar sıkışmış bişey olabilirmiş alalım madem diyor eve gidincede sancı olurmus yarında oburgunde dedim alın yani riske atamam ben doğurmaya geldim sanki ben adamı doğuma ikna ediyorum. Nefessiz kalmışlar biraz on gün kaldılar hamd olsun smdi büyüdüler ama zor valla. Uzun oldu biraz canım
tarafından
Estağfirullah canım eline koluna sağlık. Sağolasın Ilgın alakan için. Rabb'im önce yavrularımızı İslam'a sonra bize bağışlasın. Hayırlı uzun ömürler versin
(5,724 puan) tarafından
Amin amin. Nedemek canım benim hayırlı haberlerini alalim inşallah.
0 oy
tarafından
Nisan cnm benimki cok yogun kipkirmizi gelmisti
tarafından
Sağol canım bilgilendirdiğin için
tarafından
Rica ederim cnm :)
0 oy
tarafından

İrem. Hadi hayırla doğurursun inşaAllah. Allahuekber demenle bebişin doğması bir olsun inşaAllah. Erkenden sorayım bebeğinin cinsiyeti ne adı belli mi :)

tarafından
Ay hadi İnşaAllah Dua et kardeşim :)) sürpriz olsun muuu :)
0 oy
(7,620 puan) tarafından
Allah kolaylik versin bende 10nda doğurdum inşirah ve ayetel kürsü oku
tarafından
Sağolasın canım Ilgın alakan için. Rabb'im yavrunu İslam'a bağışlasın
0 oy
(2,128 puan) tarafından
Doğumun yakındır sağ salim kucağına al insallah panik olup gitme hemen hastaneye sancını bekle
tarafından
Teşekkürler canım Ilgın alakan için. Rabb'im evlatlarimizi önce İslam'a sonra bize bağışlasın
(2,128 puan) tarafından
Amin inşallah Rabbim kolaylık versin
0 oy
(12,870 puan) tarafından
Evet canım nişanın gelmiş 
tarafından
Sağolasın canım bilgilendirdiğin için
0 oy
(1,070 puan) tarafından

Bu durumu bende yaşadım canım. Cumartesi sabaha karşı gelmişti bu akıntı. Sabah uyandigimda da hafif kanama geldi . O günü evde yürüyerek kareket ederek geçirdim pazar sabahina doğru sancım sıklaşınca da hastaneye gittiğimizde 5 cm açıklık var dediler doğum haneye alındım. Hakkında hayirlidi olsun inşallah. Umarım en tez zamanda hayırlısıyla yavrunu alırsın kucağına <3

tarafından
Ay hadi inşaAllah hayırlısı canımm. Rabb'im evlatlarimizi İslam'a bağışlasın.
(1,070 puan) tarafından
Amin canım benim insallah
0 oy
(5,481 puan) tarafından
Sağlıcakla kucağına al inşallah canım doğum başlamış bence. Benim kanama yoğun olmuştu bilmiyorum nişan mı
(5,481 puan) tarafından
İlk bebiş mi
tarafından
Aynen ilk :)
(5,481 puan) tarafından
Doğurdun mu tatlım
tarafından
Yok canım bekliyoruz hala :))
(5,481 puan) tarafından
Sağlıcakla gelir inşallah minik
0 oy
(7,936 puan) tarafından
Yakındır cnm sabaha dogurabilirsin bile haberlerini bekliyoruz merakta birakma
tarafından
inşaAllah canım. Şimdilik tık yok :))

İlgili sorular

0 oy
16 cevap 400 göst.
18 Kasım 2021 Diğer kategorisinde elis (2,030 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 436 göst.
10 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde 1Sehzade Annesi (414 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 98 göst.
12 Ekim 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde kaavimsi (2,898 puan) tarafından soruldu
+1 oy
8 cevap 243 göst.
25 Şubat 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

414,168 soru

12,464,502 cevap

46,848 kullanıcı

Kategoriler

...