0 oy
560 göst.
Diğer kategorisinde (924 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

image

Kızlar günaydın tarlusal adet söktürücü kullanmam gerek doktor yazdı ama nasıl kullanacağını bilmiyorum eczacı yazmış okunması mümkün değil karalamis gibi 

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ben çok kullandım bekarken bazı doktorlar bi sabah bi akşam iç diyordu bazıları günde 1 tane zaten ilaç bittikten 3 veya 4 gün sonra adet oluyorsun siz bence günde 1 tane alın çok gecikmediyse adetiniz
(924 puan) tarafından
98 gün geçti aylık iğne kullaniyorum yan etkisi galiba sağlık ocağındaki doktora söyledim reçete etti ama kullanmadım.daha
-Reklam-
0 oy
tarafından
Sabah akşam içiyordum ben ama size nasıl yazmış doktorunuz bilemem . 
(45,020 puan) tarafından
Olabilir :(

Buket ben bı 10 temmuzda adet oldum sonraki de 4 ağustosta oldum ikisinin arası bkainca günüm geçmiş ama olmuyorum iki test yaptım ama negatif valla stresten günüm ne kadar var yok düşünemiyorum
tarafından
4 ağustos da oldum diyosun adet döngüsü 28 den hesaplanır diye biliyorum daha geçmemiş mı kuzum ağustos da erken olmuşsun bence
(45,020 puan) tarafından
Evet erken oldum bilmiyorum varmı yokmu günüm beynim durdu
tarafından
Günün var daha
(45,020 puan) tarafından
Diyosun :( inşallah sen haklı çıkarsın buket bebek olmasından korkuyom birde iki gün üst üste test yaptım bişey çıkmadı hadi inşallah günüm vardır ;(
0 oy
(1,793 puan) tarafından
Sabah akşam içiceksin cnm at bakim kutunun yazılı tarafını ne yazmışlar bnde eczanede çalşyodum okuyabilirim belki
(924 puan) tarafından
Yükledim canım bakarmisin
(1,793 puan) tarafından
Sabah akşam cnm zaten tek fayda etmez
(924 puan) tarafından
Teşekkürler Allah razı olsun:)
(74 puan) tarafından
Mrb tarlusal ptesi bitti kac fun sonra adet olurum adet olacagim gun tarlusal içtim adetimi geciktirir mi peki
(1,793 puan) tarafından
Onun süresi belli olmaz cnm kişiye gore değisir yigenim hemen olmamistı geç olmuştu bazısıda hemen gününde olur eğer çok gecikirse doktoruna söylersin tarlusala devam ettirir yada başka ilaç verir ama tarlusalın geciktireceğini sanmam zaten adet söktürücü bekle bakalm
0 oy
tarafından
Emzirme varmı canım 
(924 puan) tarafından
Yok canim

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 148 göst.
12 Ekim 2022 Diğer kategorisinde Beyvin21 (197 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 320 göst.
3 Haziran 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tugceceribassss (204 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 33 göst.
5 gün önce Aile kategorisinde Sudekya (5 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 142 göst.
19 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde Fadime665577__ (301 puan) tarafından soruldu

407,422 soru

12,229,567 cevap

36,849 kullanıcı

...