0 oy
159 göst.
Diğer kategorisinde (1 puan) tarafından
Merhaba. Mutfakta kaç tane bez kullanmakla ilgili sorum var. Hangi alanları aynı bezle kullanmalı? Mesala ocak üstü, buzdolabı içi, mutfak dolabı, fırın ve s. İçin ayrı ayrılıkta bez ve sünger kullanımı nasıl olmalı

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Sarı bezler mutfakta her derde deva temizlik bitincede yıkanır sıkılır  katlanıp.lavabonun önüne koyulur 
tarafından
Ben sevemedim onu yaa mikrofiber candır:D
-Reklam-
0 oy
tarafından
Benim açıkta 4 tane bezim var bu sildiğinde iz bırakmayanlardan (mikrofiber bez) biri ıslak olur onunla silerim silecek olduğum yeri ama yağlı olan yerlere aürmemeye özen gösteririm mesela ocak kuru olan diğer bez ile de kurularım tertemiz olur yağlı olan kısma yağ çözücü sıkarım ya da sünger deterjan koyar süngerle üstünden geçerim sonra ıslak bezle köpüklerini alır sonra da kurularım temiz tuttuktan sonra 2 3 bez yetiyor 
(1 puan) tarafından
Ben de öyle kullanıyorum aslında. Teşekkürler cevapladığınız için ☺️
0 oy
tarafından
Bir tane bez kullanıyorum yağlı kirli yuzeyleri once deterjanlı sungerle temizler sonra mikrofiber bezle durularim önemli olan cok bez degil de temiz bez kullanmak canim
(1 puan) tarafından
Teşekkür ederim

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 328 göst.
4 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Bosveraldirma (298 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 181 göst.
25 Aralık 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Fadik63 (209 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 111 göst.
15 Kasım 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde Aysegul&20 (5,149 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 46 göst.
8 Temmuz 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde ozlemyc (744 puan) tarafından soruldu

405,973 soru

12,168,805 cevap

36,633 kullanıcı

...