0 oy
200 göst.
Diğer kategorisinde (2,390 puan) tarafından

image

bunu kullanan var mı işe yarıyor mu vermeye ne zaman başladınız

4 Cevaplar

0 oy
(3,276 puan) tarafından
Ben kullanmadım ama kaleidon çok etkili tavsiye ederim
(2,390 puan) tarafından
Onu da Bi araştırayım en iyisi hemen kullanmaya başlıyabiliyor muyuz acaba hastane çantasına konur mu
-Reklam-
0 oy
(3,102 puan) tarafından
Wallahi canim bu damla isi bebekten bebege degisir.bende ise yaramaz sende yarar oyuzden deneme yanilmayla bulablrsin anca isine yarayani.ben bio gaia kullanmstm ise yaramsti azda olsa
(2,390 puan) tarafından
Ona da bakiyim ne zamandan itibaren kullanmaya başladın hastane çantasına böyle bişey konur mu
(3,102 puan) tarafından
Canm benm kizim kolikti dogumdan  12 13 gun snra basladi ve ben ozmandan itibaren verdim.sab simplex.metsil  nurse harvey hepsini denedim.bio gaia sanki bize daha ise yaradi onlara gore.doktorumda dedi bi 10 15 gun dene ise yaramiyorsa baskasina gec diye.
(2,390 puan) tarafından
Tamam teşekkür ederim canım benim bizde her ihtimale karşı bulunsun diyoruz :)
(3,102 puan) tarafından
Yani biogaia bitkisel bide.bagirsak  duzenliyor.al kalsin.basina gelirse elin ayagina dolanmaz.insallah gerek kalmaz canm
(2,390 puan) tarafından
İnşallah teşekkür ederim :*
0 oy
(122,845 puan) tarafından
cok iyi bisi 3 kutu almistim 2.si hic acilmadi bize 1 tane yetti gaz olayi bitti yaza goturcem turkiyeye ihtiyaci olan birine kargolarim
(2,390 puan) tarafından
Trendyol hepsi burada da falan satılıyor kuzu getirme boşuna taşımş olursun ne zaman kullanmaya başladın hastane çantasına konur mu
(122,845 puan) tarafından
5 aylikti kuzey aldigimda ama cok faydasimi gordum kiz fazla aldiydim duruyo tarihinede var ihtiyaci olana gondercem
0 oy
tarafından
Kullandim fena degil 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 74 göst.
30 Eylül 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 244 göst.
28 Nisan 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 698 göst.