0 oy
157 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
Kızlar öncelikleri reklam falan yapmıyorum zaten ben satmıyorum gidip eczaneden alıyorsunuz. 

Bi ablam bı ilaç kullanmış ona doktoru vermiş 10 günde abur cubur tatlı börek çörek herşeyi yediği halde 4 kilo vermiş. Birde dikkat etsem daha fazla verirdim kesin diyor 

Yanlız tekrar tekrar uyardı en ufak bir yan etki yaparsa hemen bırak diye ona yapmamış doktoru öyle söylemiş ona da 

İlaç pahalı ama ben 101 kiloyum diyet spor ve o ilaç ile zayıflamayı düşünüyorum. İlacın ismini isteyen olursa özelden söylerim.

6 Cevaplar

0 oy
tarafından

En İyi Cevap
Ne diye uyarıyorsunuz çok sacma yaramayan insan yok bazılarına yan etki de yapıyor. İyilik de yaramıyor .
-Reklam-
+1 oy
(354 puan) tarafından
Canım kimseye zayıflama ilacı lütfen önerme ablana birşey olmadı diye kimseyede olmayacak anlamına gelmiyor Allah korusun bı rahatsızlığı vardır o ilacı içtikten sonra öle bilir sakatlana bilir.Millet boğazını tutmayı bilmiyor hemen en kolay şeye kaçıyor ne saçmalık yaaa
tarafından
Kimseye zorla alın demedim iyilik yapmaya çalıştım ben mesela boğazımı tutsam da artık veremiyorum ilacı deniycem insAllah etki etmez rahatsızlığı olan da kullanmaz olur biter
(354 puan) tarafından
Zorla alın demesen bile önermen yeterli oluyor sanada içmeni önermem hele ki bebeğin varsa Allah korusun ölsen evladına yazık zayıflama uğruna anasız kalacak
0 oy
tarafından
Normal yoldan verdim ben cnm. Sen ilaç konusunda yinede dikkatli  ol
tarafından
Yan etki yaparsa hemen bırakıcam canım
0 oy
(677 puan) tarafından
Böyle tehlikeli şeylere neden girisiyorsunuz ? Sadece onu içerek zayıflayan ve hep öyle kalan gördün mü.zayiflamak için boğazını tutacaksın ve spor yapacaksın başka çözümü yok.ayrica yan etki yaptığında bırakın demişsin ama çok geç olabilir o çaylar ve ilaçlar yuzunden kalp ritmini bozup ölene kadar ilaç kullanmak zorunda insanlar var.
tarafından
Kullanmak istemeyen kullanmaz 24 yaşındayım 101 kiloyum diyet+ spor yapıyorum ama fayda etmiyor olmuyo yani bunu deniycem bir kere insAllah yan etki yapmaz
0 oy
(5,371 puan) tarafından
Ayy korkarım bn ya Allah korusun ölen bile oluyo hap mı ki bu ne canm 
tarafından
Evet hap o abla çok kiloluydu doktor vermiş yan etki olursa bırak demiş onda olmamıs bende deniycem bakalım
0 oy
tarafından
emziriyorum olurmu ismini soylermisn
tarafından
tane olarak rezenem var aslinda nasil iceyim ne zaman mesela bide nasil demliyorsun rezeneyi
(6,073 puan) tarafından
Yemeklerden sonra günde 2 bardak ben su bardağı kullandım hem süt yaptı hem yağ yaktı. 1 buyuk bardga 1 tatlı kaşığından biraz az kaynamış sıcak suya demliyordum 3 4 dk bekletip süzüyordum içiyordum
tarafından
hmm ac karna zarari olmaz demi az önce ictim de
(6,073 puan) tarafından
Kız kahvaltı yapsana
tarafından
yaptım da geç:D

İlgili sorular

+2 oy
7 cevap 208 göst.
27 Ocak 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Mucizelerim (59 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 166 göst.
6 Şubat 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Nesliss193. (252 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 307 göst.
30 Haziran 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Yamukprenses (1,120 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 48 göst.
30 Haziran 2022 Diğer kategorisinde Ayca6273 (57 puan) tarafından soruldu

414,275 soru

12,467,613 cevap

46,962 kullanıcı

Kategoriler

...