0 oy
213 göst.
Diğer kategorisinde (581 puan) tarafından
Ben 37+2 günlük hamileyim. 35.haftada gittiğimde kilosu 3 kilo çıktı boyu da 39 hafta ile uyumlu çıktı. Bu zamana kadar ölçümleri gelişimi gayet iyiydi. Boyu hep çok uzundu ve kilosu da iyiydi. Bugün gittiğimde ise doktor ölçümleri düşük minik bi bebek dedi. Kilosu boyu ve kafası 36 hafta ile uyumlu çıktı. Eşi de yaşlanmış beslenemiyodur dedi. Yani böyle bişey olabilir mi kızlar. 35.haftada boy 39 ile uyumluyken bugün nasıl 36 haftalık çıkıyor. Boyu hep uzundu. Sizce bebegin pozisyonundan doğru ölçememiş olabilir mı? Böyle bişey yasayan oldu mu? Sezeryan olacağım Allah nasip ederse inşallah. Doktorum haftaya salı sabahtan gel dedi doğuma da alabiliriz hazırlıklı ol dedi

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bunu ayni doktormu dedi
(581 puan) tarafından
Evet basindan beri hep ayni doktora gidiyorum cok tuhaf degil mi sence de?
tarafından
Doktor kafayı yemiş demedinmi dalgamı geçiyorsun benimle diye ayyy inanma bence başka doktora git
(581 puan) tarafından
Dedim ki hocam dedim ben 35 haftalikken kilosu 3 kiloydu simdi nasil 2800 dedim bisey demedi. Cok moralim bozuldu ya
tarafından
Doktora bisey derdim neyse sen başka doktora randevu al git ***** dalaga gcer gibi 3kilo bebek nasil 2800 olur ma.l
(581 puan) tarafından
Bencede ya cok sacma
-Reklam-
0 oy
(6,048 puan) tarafından
35 haftaya göre de o boy az zaten doktor o zaman boyu için iyi falan demiş diyorsun da ne bileyim doktoruna guvenemedim pek. Bence değiştir zaten son haftalarin ama. Birde ölçümler hiç bir zaman tam tamına net değildir ama senin doktor sacmalamis
(6,048 puan) tarafından
Canım ben 30 haftalıkken gittim doktor 40 cm dedi
(6,048 puan) tarafından
Birde bu  uygulamaya göre de 32 haftaligim 41 cm yazıyor. Yani bu uygulama hemen hemen haftasına göre uygun olan kilo boyu belirtiyor. Yani doktorun 35 haftalık bebek için 39 demesi tabiki az.
(581 puan) tarafından
Yok kuzum 39 cm değil 39.hafta ile uyumluydu.
(6,048 puan) tarafından
Heee tamam kusura bakma ben boy 39 çıkmış diye okudum.
(581 puan) tarafından
Yok canım ne kusuru
0 oy
(1,456 puan) tarafından
Ölçümler her zaman doğru olmaz bana hep göbek çevresi 1.5 2 hafta Geriden geldiğini dedi doktorlar 39+0 da normal doğum yaptım çocuğun göbek çevresi de tam haftasında çıktı ve doğuma girmeden 3550 grm  52 cnm boyu dedi 3200 kilosu 50 cnm de boyu vardı 
(581 puan) tarafından
Evet canım biliyorum ilk hamileliğimde mesela oğluma 2900 dedi 2600 doğdu. Fark oluyor ama 35 hafta da 3 kilo olan bebek 37+2 de nasıl 2800 oluyor buna akıl erdiremiyorum. Üstelik 35 hafta da boyu 39 hafta ile uyumlu çıktı çok uzun çıktı yani. Bugün ise 36 ile uyumlu çıktı. Cok tuhaf
(1,456 puan) tarafından
O yüzden takılma olunca kilo da alır boyda atar
(581 puan) tarafından
Aynen haklisin. Haftaya dogum var zaten bu saatten sonra bişey yapilmaz

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,492,395 soru

24,385,204 cevap

348,973 kullanıcı

...