0 oy
613 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1 puan) tarafından
Yeni doğum yaptım, eşim çok güvenilir bi insandı rastgele telefonuna bakarken uygunsuz siteye girdiğini gördüm kötü oldum ağladım gördü ve yalanladı iş arkadaşlarım alıyor telefonumu onlar girmiştir dedi yeminler etti. İnanmadım birkaç gün sonra tekrar sordum ve girdiğini itiraf etti. Basiretim bağlandı girdim dedi ben çok fenalaştım. Yalvardı yakardı affet diye ayaklarıma kapandı ve yeni öğrendiğim başka bu tarz büyük yalanı var. Ailem yakınımda ve arkamda. Konuyu anlatmadık ama ailem bana bırak gel ağlama biz varız diyor kızlar sizce ne yapayım?

18 Cevaplar

+2 oy
(14,620 puan) tarafından

Yalan bo.k gibi biseydir.

Mide bulandırır ama herkeste var
(5,725 puan) tarafından
Kuzu çok haklısın
(14,620 puan) tarafından
Hepimiz gtumuz zora girince yalan söylüyoruz kocası da yanlış yapmış ortaya çıkınca yalan söylemiş :/
Pis bisey ama hepimizde de var :D
(5,725 puan) tarafından
Keşke gotumuzu zora sokacak yalanlarin içine girmesek
(14,620 puan) tarafından
Ah ahhh maalesef ki insanoğlu kendi odununu Kendi tasiyo öbür tarafa
(1 puan) tarafından
Ben safım valla böylesi adama pembe yalan bile söylemedim‍♀️ Neyse herkes kendine yakışanı yaptı
-Reklam-
+2 oy
(2,979 puan) tarafından
Tuşlu telefon ver eline mal gibi kalsın 
(2,587 puan) tarafından
En iyi cevap seçilmelisin jsjsjsj
(2,979 puan) tarafından
Yani demi ama cnm öyle adama böyle gerek
(1 puan) tarafından
Yaaa keşke aklıma gelseydi bunu haketmişti gerçekten
+1 oy
tarafından
Ben olsam bitirmem ama karar senin
(1 puan) tarafından
Düşüneceğim cevabınız için sağ olun
+1 oy
tarafından
Ay yalana bak ergence yalanlar bari izledim evet desin affetirmeye çalışsın o ne öyle bn değil arkadaşım izlemiş arkadaşının yok mu teli Allah'ım ya affetme sç ağzına süründür tabikide
(1 puan) tarafından
Zaten bu ergen tavırları sinir bozucu. Koca adam bi sorun olduğunda konuşmaz trip yapar benim onu çözmemi bekler
0 oy
(7,095 puan) tarafından
Karar senin kararin dusun kuzum 

Rabbim hakkinda hayırlısını nasip etsin 
(1 puan) tarafından
Amiiiin. Allah razı olsun
0 oy
(29,502 puan) tarafından

Ailene git güzel bir kafa dinlen eşinin aklı başına gelsin göz dağı vermezssen onun devamı gelir

(1 puan) tarafından
Annem geldi konu olarak bunu bilmiyordu başka basit bi sorunu biliyordu beni ağlarken görünce boşanın böyle kızımın üzülmesini istemiyorum dedi eşim düzelicem deyip istemedi şimdi bu durumda da babamın evine gidersem bu gitmelere alışır diye istemiyorum
0 oy
(90 puan) tarafından
Kardeşim birebir bi ilişkisi yoksa sadece izlenmeli bi şeyse yuvanı yıkmaya değmez. Ama biriyle görüşme durumuyla bi şey diyemem
(1 puan) tarafından
İşte onu nasıl anlıcam bilmiyorum. Basiretim bağlandı girdim diyor ama sadece bakmak mı ordan biriyle konuştumu bunu düşündükçe beynim alev alıyor
0 oy
(4,721 puan) tarafından
Yeni doğum yapmışsın, şuan oldukça hassassin. Kesinlikle yalan söylemesi iyi birşey değil. Sadece kendinle kalıp doğru kararı vermelisin, ortak çocuğunuz var bunun sorumluluğunu tek başına alman onun yükünü hafifletir ve daha çok böyle şeylere yönlendirir. Bence bir düşün, geçmişi nasıl birisi yeniden yapar mı bı konuş kendinle. Sonra karar ver..
(1 puan) tarafından
O kadar yorulmuşum ki, yalvarınca da üzülüyorum şans ver diyorum yanlış mı yapıyorum of of
0 oy
(788 puan) tarafından
Boşanma ama git. Değerini anlayıp bir daha yapmayacağına emin olana kadar da dönme bence
(1 puan) tarafından
Gidince tüm ipleri koparıp gitmeliyim diye düşündüm, şimdi kafa dinlemeye gidersem yarın öbür gün bi sorun olduğunda babamın evine gitsem bile aman gelir diye düşünecek
0 oy
(6,046 puan) tarafından
O başka öğrendiğin diğer büyük yalana göre değişir ama ilk yazdığın şey için boşan git diyemem.
(1 puan) tarafından
Öyle mi diyorsunuz, cevabınız için sağ olun
0 oy
(1,635 puan) tarafından
Ben olsam gitmem kızarım tabikide ama bu boşanma sebebi değil benim için nefsine yenik düşüp bakmış düzgünce anlat bir şans ver hamilelik doğum derken nefis işte canım şeytana uymuş sadece siteye girmişse boşanmazdim 
(1 puan) tarafından
İnşallah sadece sitedir ama ona emin olamam ki canlı mı yaptı of ne biliyim düşün düşün çıkamıyorum
0 oy
(135,797 puan) tarafından
git ailene gozu korksun tovbe etsin 
(1 puan) tarafından
Etti yeminler tövbeler ama bilemiyorum
0 oy
(392 puan) tarafından
Uygunsuz siteye girdi diye boşanacak mısın?  Bunu bütün evli erkekler yapıyor ne yazık ki. Bekarliktan alışkanlık gibi birşey olmus Saçma sapan bir siteye girdi diye niye evliliğinizi bitiriyorsunuz ki bence yanlış.
(1 puan) tarafından
Ama girmesi hiç doğru birşey değil çünkü bekar değil evli bi adam niye buna gerek duydu yani
0 oy
(14,167 puan) tarafından
Biraz ailene gidip kafa dinleyip uzaklaşmanda fayda var diye düşünüyorum esin gerçekten pismansa eli ayağına dolaşır tekrarlamaz yok eğer pişkin pişkin devam ederse zaten o zaman yapacak bir şey kalmıyor 
(1 puan) tarafından
Yalan mı gerçek mi çözemedim şuan çok pişman
0 oy
(7,630 puan) tarafından
Güven gider zamanla her lafinda kuşku duyar insan 
(1 puan) tarafından
Ayneeen öyle
0 oy
(531 puan) tarafından
Bir yalan boşanma sebebi değil bana göre ama diğer yalan farklı bir seyse bilemem canım benim en nefret ettiğim şey yalandır 
(1 puan) tarafından
Benimde ya o kadar kırıldım ki girmesi ayrı, yalanı ayrı
0 oy
tarafından
Kız aynı benim koca yapıyor yapıyor arkadaşım yapmış diyor pislik Bn tabi inanmıyorum ama elimdende bisey gelmiyor maalesef kızım var onun için katlanıyorum yoksa bitmişti çoktan 
(1 puan) tarafından
Benimde aynı bi gün çıldırıp arattırıcam arkadaşlarını o olacak. Ailen arkanda değil mi niye katlanıyorsun
tarafından
Ailem arkamda olsa ne yazar ne bir isim gücüm var ailem anca çalışıp kendilerine bakıyorlar birde ben gitsem herhalde kovarlar bni bende katlanıyorum eşim yapışık biri asla ne gönderir ne ayrılır konu çok uzar
(1 puan) tarafından
Benziyoruz desenee
tarafından
Evet öyle canım :-(

İlgili sorular

+1 oy
1 cevap 129 göst.
+1 oy
47 cevap 743 göst.
0 oy
10 cevap 892 göst.
8 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Sevilremzi (220 puan) tarafından soruldu