0 oy
472 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Benim küçük cadım şimdi uyuyo.. Az önce uyandı pat pat koşarak oturma odasına geldi geri uyuttum aşkım benim. Bütün gün şapır şupur öpüyorum bazen sinirleniyor çok öptüğüm için:) :) :) 

Uyurken de kokluyorum Allahım mis ya aşık oluyorum resmen herşeyine. Çok cadı iki dk oturmaz bütün gün canıma okur bide inatçı canısagolasıca ama anneee deyince akan sular duruyo.❤️

Kızlar ben her gece böle kızımı kokluyorum sonrada acaip aşka geliyorum. Gözümün nuru 17.ayına girecek büyüdükçe içimdeki evlat aşkıda büyüyo. Allah isteyen herkese versin bütün yavrularımızıda kötülüklerden korusun❤️Amin. 

9 Cevaplar

0 oy
(2,480 puan) tarafından
Eee canından bir parça kuzum hepimiz öyleyiz ben de hayranım oğluma Allah’ım esirgesin çok sempatik bir çocuk Rabbim evlatlarımıza sağlıklı, mutlu, huzurlu uzun ömürler versin
tarafından
Dimi ya kokusuna bile eriyo insan. Amin çok amin:)
-Reklam-
0 oy
(52,265 puan) tarafından
amin canim Allah isteyen herkese nasip etsin insallah bambaska sevgilerinin tarifi yok
tarafından
Gerçekten tarifi yok bambaşka Bi sevgi
0 oy
(865 puan) tarafından
Anne diyeceği günü sabirsizlikla bekliyorum bende..rabbim Hepsi ne saglik sıhhat versin .bize de güç kuvvet versin ji yavrularımıza bakabilelim 
tarafından
Anne deyince akan sular duracak emin ol:) Amin canım
0 oy
(580 puan) tarafından
Yaaa Rabbim uzun ömürlü yapsın 
tarafından
Amin canım
0 oy
(3,164 puan) tarafından
Bende seninle aynı durumdayım cnm bir anne diyeşi var bana bütün dünya benim oluyor sabahtan akşama kadar anne anne diyor yaa kuban olurum bn ona
tarafından
Ya maşallah:)
(3,164 puan) tarafından
Saol teşekkür ederiz teyzesi rabbim olmayanlara nasip etsin inşallah
tarafından
Amin amin
0 oy
tarafından
Ne güzel Rabbim bütün evlatları korusun
tarafından
Amin amin cümlemizinkini
0 oy
tarafından

Benim sıpa da annoh  der bana:D

tarafından
Töbee o ne ay kim öğretti öyle düşününce bile komik :) :) :)
tarafından
****** videolarını çok sever inek mööh  diyor ya oda kendince bize lakab  koymuş annoh baboh  diyor cani isterse çok güzel anne baba der ama annoh  baboh  daha tatlı☺
tarafından
Ay yerim ya onu kendine oyun yapmış ☺️☺️
tarafından
Kardeşini  usg fotoğrafını başına koyup gezdiriyor lalis  diyor☺☺☺bal bu bebişler ya
tarafından
Maşallah yavru kuşa inşallah doğuncada çok sever.:)
0 oy
tarafından
Canı sağolasıca ne güzel Bi laf çocuklarıma her kızdığım da söylerim :))) evlat dünyada eşi benzeri olmayan bişey 

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 328 göst.
26 Ocak 2024 Aile & Aşk kategorisinde Myangell (649 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 169 göst.
29 Ocak 2022 Diğer kategorisinde Etmfma (415 puan) tarafından soruldu
0 oy
24 cevap 809 göst.
29 Ocak 2022 Diğer kategorisinde Etmfma (415 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 681 göst.