0 oy
526 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
Hanimlar diyet ve emzirme ile ne kadar zamanda kac kilo verdiniz???

8 Cevaplar

0 oy
(14,168 puan) tarafından
Sadece emzirme ile 15 Kilo verdim hatta belki 20 bilmiyorum 
tarafından
Vallah mi ben kilo aldim iştahlandim gece emzirmeye uyaninca tatlilari gömdüm onlarda beni gömdü ne kadar zamanda verdiniz
(14,168 puan) tarafından
Oğlum 11 aylık şuan ben önce ki halime döndüm bende sürekli tatliydi kek yedim süt olsun diye ama emzirdiğim için olsa gerek hiç Kilo almadım :D
(413 puan) tarafından
Ay bana da umut oldu ❤️
tarafından
Ben tatlilari gece yedigim icin kilo oldu tatlilari yiyip yat asaga :((yoksa gunduz ne yesem kilo olmuyodu:((((
-Reklam-
0 oy
(4,152 puan) tarafından
Diyet falan yapmadim. Ama emziriyorum deli givi yiyorum gunde iki ekmek kesinn yiyorum ama emzirdigim icin almiyorum
tarafından
Aynen oyle baslarda zorlandım simdi daha iyi alıştım 3 litre su yazdi bana ver bana tatlilari bak 2 kati su icerim:)
(4,152 puan) tarafından
:-)) neyse havalar isiniyo icilir gene
tarafından
Ona ümit.ediyorum disari ciktigim zaman terliyom su içiyom ama bu yemekle evde otururken içilmiyo:)
(4,152 puan) tarafından
:-) Allah yardimcin olsun  canm
tarafından
Sagol canim:)
0 oy
(7,659 puan) tarafından
Ben doğum yaptım kırkım çıkana kadar aldığım 10 kiloyu geri verdim ama sonrasında emzirme döneminde iştahım çok açıldı hem çocuğa süt olsun diye emde iştah aciktigindan doğum kiloma döndüm :/  kızım şuan 1 yaş 4 aylık diyete başladım aralıklı oruç yapıyorum üç kilo verdim çok şükür hedefim bir on kilo daha vermek  
tarafından
Yani emzirirken istah acilmasi dogru o zaman
(7,659 puan) tarafından
Doğru olmaz mı çocuk somurdukce insanın iştahı şaha kalkıyor :)
tarafından
Kilolarimizi sömürsün  :))
(7,659 puan) tarafından
Aslında karbonhidrattan fakir proteinden zengin beslensek sömürürde iste yanlış besleniyor z
tarafından
Aynen protein agirlikli beslenirsek hem bebişlere verdigimiz sütte sağlıklı kaliteli olur hem biz sağlıklı zayiflariz hem onlar saglikli beslenir
0 oy
(5,490 puan) tarafından
2ay önce doğurdum,  13 kilo gitti bile sadece emziremiyorum
tarafından
Helal olsun vallah bide emzirsen ohooo bisicik kalmaz
(5,490 puan) tarafından
Yanlış yazmışım kız emziriyorum çok şükür. Bi de korse kullanıyorum
tarafından
Allah hayrini versin insAllah:) ben beceremedim süt veriyom bise olmaz dedim boğaz açıldı simdi kesintiye gittim:)
0 oy
(1,468 puan) tarafından
3 ay icinde 12 kilo :) ****** gibi yiyerek hemde :D 
tarafından
Bende bisi var o zaman ben tatliyi cok yedim ondan galiba uçtum:)
(1,468 puan) tarafından
Yok canım ya bünye meselesi  benim kuzenim  doğumda  5 kilo verdi 1 ay icinde 10 kilo daha aldı dogumdan  sonra çok sisdi  hamileyken  bile öle deildi yani:)
tarafından
Hep derlerdi bana emzirme donemine dikkat et kilo alirsin bende derdim ne kilosu zaten emziriyon hamileyken  cok almadim emzirmede hic almam ama evdeki hesap carsiya uymadi:)
(1,468 puan) tarafından
Kimisi öle olsun emzirmen  bitince diyete gurersin:)
tarafından
Yok basladim emzirenler daha kolay veriyo dediler bende firsata ceviriyim dedim:)
0 oy
(6,135 puan) tarafından
Rezene iç hem zayıfla hem sütün olsun
tarafından
Süt var boğazda var:( emzirmedeki iştahim hamilelikte olmadi :)
0 oy
(1,772 puan) tarafından
Doğumdan 1 hafta sonra 15 kilo vermiştim emzirirken 15 kiloyu geri aldım tatlı yemeden duramıyorum ekmek yemek değil sadece tatlıyla besleniyorum resmen çok canım istiyor bebeğim 6 aylık oldu diyete başlamam lazım 
tarafından
1 haftada 15 kiloya naptin bacim bizede anlat
tarafından
Vallah sonu gelmiyor baktim yemekten cok tatli yiyom 10 kilo aldim emzirirken dedim diyetisyene gidiyim boyle olmicak bu iş bide seker hastalığı genetik bizde
(1,772 puan) tarafından
Kendi gitti nasıl yaptığımı bilsem tekrar yapicam da anlamadım nasıl olduğunu şimdi geri aldım olduğu gibi tatlı yeme isteğini bastirabilsek gider de bu kilolar orda sıkıntı var işte şeker hastalığı varsa dikkat et canım aslında diyetisyenlik bi durum yok emzirirken çok güzel kilo veriliyor biraz tatlıyı kesebilsek 1 ay sonra ise basliycam utanıyorum bu kiloyla nasıl gidicem 65 kiloydum hamile kalmadan önce görenler şok olucak kesin :)
tarafından
Bende memlekete gidicem bi dahaki ay beni boyle gorseler şok şok olcaklar:) canim ben bi seyi duzenli tertipli yapmam lazim oyle kisarak keserek yapamam ben doktora gitcem listemi alcam baslicam ama sen oyle yapiyosan iyi:₺
0 oy
(2,041 puan) tarafından
Iki hafta önce diyete başladım 6 kilo verdim 
tarafından
Diyetisyen eşliğinde mi
(2,041 puan) tarafından
Eşimin sporcu geçmişi var bilgili bu konuda onunla başladım o yaptırıyor
tarafından
Oda guzel ama diyetisyen tavsiye ederim sonucta okulunu okumuş beslenmenin

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 64 göst.
30 Eylül 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 273 göst.
30 Ekim 2022 Diğer kategorisinde Buse19 (136 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 332 göst.
23 Haziran 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Enesinannesi_ (1,077 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 277 göst.
15 Nisan 2021 Diğer kategorisinde birerkekannesii41 (115 puan) tarafından soruldu

405,753 soru

12,159,261 cevap

36,600 kullanıcı

...