0 oy
253 göst.
Diğer kategorisinde (7 puan) tarafından

Kızlar ya doktora gittim bugn yine doktor sürekli cıkıntı var erkege benziyor diyor ama bisey diyemem diyo tecrübeli olanlar resime bakarak nolur soylermisiniz cok  merak ediyorum 2.cocugum şurda okla gosterdiğim yer top gibi onami diyor acaba çıkıntı diye

image

image

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Kac haftaliksn canim
(7 puan) tarafından
13 haftalığım
(1,306 puan) tarafından
Soylemiyor demissinde cnm sanki 17 18 sinde soylemiyor 13 erken zaten iyi yine kadin tahmin yurutmus 14+4 te bana hicbirsey soylemedi gicik oldum simdi 16 yim cuma gidicem
(7 puan) tarafından
Insallah seninde söyler canm
tarafından
Haftan erken kiz bekle 2 hafta daha erkekse belli olur zaten ben 15 de ögrendim kocaman bi pipi vardi yanilma payi olmuyo 15 den sonra
(7 puan) tarafından
Aynen mecbr beklicez artkk
-Reklam-
0 oy
tarafından
Canım tam emin olunca doktor söyler. Buradaki kimsenin söylediği de yüzde yüz değil ki
0 oy
(272 puan) tarafından

Orta parmak :D Valla sanki de erkeğe benziyor

(272 puan) tarafından
Yok canım gül diye öyle dedim bende çok merak ederdim cinsiyeti ilk çoçuk ne kadarlık ben ikinci için düşüncelerdeyim kaçyıl sonra olmalı
(7 puan) tarafından
Kızım 4.5 yasinda ideal valla aklı herseye eriyor kardesi doğdunda 5 olcak bundan öncesi yapmazdım canım cok zor olurdu
(272 puan) tarafından
Ayy ne güzel inşallah bizimde öyle olur üst üste çoçuk nasıl Büyür ilgisiz olur zaten
(7 puan) tarafından
Aynen canım insallahh zaten bizimki hergün agliyordu kardeş istyorum.diye ondan yaptık o istedi acıkcası
(272 puan) tarafından
Darısı bana 3yıl sonra amin :D sende hayırlısı ile alırsın inşallah yavrunu kucağına

İlgili sorular

Kategoriler

1,496,172 soru

24,441,209 cevap

353,284 kullanıcı

...