0 oy
212 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (4 puan) tarafından

Ben 3 senedir evliyim Hamile kaldim uc senemde ilk hamileliyim kayinvalidemle sorunlarim bitmir yani ben stress keciryorum bebeye ne gibi zarari var yani ben sinirlenince hakim olmayirom ve kalb atiwim hizlaniyor cok uzgunum ben napiyim :((

5 Cevaplar

0 oy
(3,004 puan) tarafından
Bende 3 yıldır evliyim ön yargılı olmayım samimi olayım dedim çocuğumun ismine karıştı onun istediği oldu.. eşim annecidir.. bende arayı açtım çok aramam çok gitmem evine ayda bir falan.. yüz yüze gelince de iyiyizdir sorunumuz yok
(4 puan) tarafından
Bu bana senin bebeyin olunca bana anna desin diyor ya ben dura dura neden baba anasine anne deyirko anlamiyorum sinir oluyorum
-Reklam-
0 oy
(580 puan) tarafından
Kayınvalide deme kaynana de 
(4 puan) tarafından
He kaynana :))
0 oy
(1,939 puan) tarafından
Bende 4 yıl evliyim ilk yıl kesinlikle iyiidik ben hep yemek hazırlar kaynanami kardeşlerini bilmem ne cagirirdim sonra ben doğumdan eve geldiğim gün evime bütün akrabalarını topladı yedi içti sıçtı gitti bide çay bile vermedin kalkıp dedi o günden sonra kavga ettik hala da kavga ederiz sürekli eşimin tarafından için onları evine cagirmadin hiç bilmem ne der
(4 puan) tarafından
Yaa anne deyilki bu isder bal ol ari olmayi bilir
0 oy
(14,164 puan) tarafından
Her gün görüntülü araması dışında bir sorunumuz yok :D 
0 oy
tarafından
4 yıl olacak evleneli kadın dün öğrendi benim bebeğimi kaybettiğimi verdiği tepki yaa oldu kadın ne üzüldü ne de beni teselli etti nede oğlunu daha hala aramadı beni eşimi aradı beni aramadı nasılsın napıyorsun diye falan kadının umurunda değil torunu ölmüş ve bizim çocuğumuz 3 senenin sonunda mucize şeklinde oldu
(4 puan) tarafından
Can benim gibi mucize weklinde qayinvalde adi usdunde bir wey yapmaliydi
tarafından
Umurunda bile değil bu bir şey değil benim hamile olduğumu duyunca hiç sevinmedim demişti
(4 puan) tarafından
Benimki vapse hamile kalmami istemiyordu ku rahat oluyla beni ayirsin

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 145 göst.
17 Mart 2021 Aile & Aşk kategorisinde arzuheziyeva (4 puan) tarafından soruldu
+2 oy
8 cevap 165 göst.
25 Kasım 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Esema (410 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 191 göst.
12 Ekim 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu

409,570 soru

12,312,402 cevap

38,741 kullanıcı

Kategoriler

...