0 oy
245 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (513 puan) tarafından
Kizlar 11 ay oldu dogurali artk kilo vermek istyorum gydiklerim yakşmyo yediklerime dikkat ediyorum ama veremiyorum genckiizken  yesil cay icip zayfladm gunde 2 bardak iciyodum

Simdi gunde 1 bardak icsem olurmu bebegm cogunluk ek gida yiyo beni 3 kez falan emiyor

3 Cevaplar

0 oy
(7,936 puan) tarafından
Yesil cayla birlikte diyet fln da yapiyomsun cnm
(7,936 puan) tarafından
Illaki gider cnm az da olsa sen devam et emzirmeye ama onla doymaz sakn emzirdim karni toktur dusuncesine kapilma actir muhakkk
(513 puan) tarafından
Evet ilk yediriyorum sonra çay içmiş gibi veriyorum agzina
(7,936 puan) tarafından
Ahahhahaha kiz güldurdun valla
(513 puan) tarafından
Aman kiz annelk n3 zor ya hele emzirmek daha zor cevre baskisi
(7,936 puan) tarafından
Sorma valla öylr
-Reklam-
0 oy
(826 puan) tarafından
İç canım Bi bardaktan fazla önermiyolqr emzirme döneminde 
(826 puan) tarafından
Aç bırakma kendini aç. Kalınca Bi sonraki. Öğünde fazla yersin bende öyle oluyordu o yüzden çok dikkat etmiştim
(513 puan) tarafından
Yok alştm pek yemiyorum canm tak etti canima bu kilolar
(826 puan) tarafından
Valla benimde aynıydı kuzum 88.5kiloudum oğlum 10 aylıkken diyetisyene gittim şuan 15 kilo verdim
Kilo verdikten sonra aynayla barıştım resmen :D eski kıyafetler olunca o kadar mutlu oluyor ki insan
(513 puan) tarafından
Sorma ya sen nasil verdin acaba anlatrmisin
(826 puan) tarafından
Diyet listesine uydum kuzum ara Öğünler imi atlamafım bol su içtim
0 oy
(2,102 puan) tarafından
Ben 6 aylık kızım ek gida veriyorum ama günde iki kere genelde beni emiyor diyette yapıyorum günde hi fincan içiyorum 
(513 puan) tarafından
Bi zarar verdimiz kizina bide nasl dyet yapyosun
(2,102 puan) tarafından
Hiç bir zararı olmuyor süt bile  yapıyormuş  sabahları domates salatalık 5 afet zeytin bi haşlanmış yumurta iki dilim kepek ekmeği ara öğün havuç kuru yemiş vs öyle yemeği sebze yemeği yoğurt 1 dilim ekmek akşam bi kase çorba yanında tavik et veya balik bol su tabi bide yesilcayi sabah kahvaltıda içiyorum
(513 puan) tarafından
Ben haşlanmş yunurta sevmyorum o yizden pişiriyorum bide ogleni ogluma tabak hazrlyorum arada bende alyorum agzima öyle doyiyorm genelde
(2,102 puan) tarafından
Valla ben yemek için yasayan insanlardanım öğlen yemeden yapamıyorum bu şekilde bile zor dayanıyorum ama mecburum

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 115 göst.
0 oy
15 cevap 517 göst.
1 Aralık 2020 Diğer kategorisinde İki çocuk annesi (859 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 1,199 göst.
23 Ekim 2020 Aile & Aşk kategorisinde Seher vakti (477 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 213 göst.
13 Mart 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde meva1 (1,438 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,440,403 soru

23,679,195 cevap

310,143 kullanıcı

...