0 oy
893 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından

Bı iki aya gorumcemin nişanı var . Eski vucud hatlarimda olmadığım için elbiselerim olmiyo .bı yakın arkadaşımla şuan aynı kilolardaym o dedi ki bnmkini vereyim giy neolcak güzelde kıyafetleri seç beğen olursa dedi.oglumda bir buçuk yaşında olck 1aya çarşıya çıksam birakicak kimsem var ama emdiği için hep beni ariyo rahat bulamam vakit darlığından hemde pek yakın olmadığım için soğukluk var para verMekte istemiyorum düğüne alırım dedim.

Kaynanam o kizinkini giymemi istemedi ama kızının düz etek ucu pileli elbisesini getirmiş bu bol bunu giy olur die.esimde dar geldi gözüne olmaz fln dedi bozuldu.o burdaykende kendi annem aradı gördü üstümde oda kızar gibi konuştu babanla konuşayım ben sana elbise alırım dedi yani bı gelini var alamiyo gibisine getirdi .
Kaynanam da bozuldu .ama hep aynı hayatta almaz tek gelinim 50lira verr üstünü sen tamamla der ufak bişi de 50liraya ne kalmış ki .bende ses etmedim . Alması şart zorunlu değil ama yaptığı o kızın dedigiyle aynı .ve o arkadaş gorumcemden daha yakın .. bide yeni dünürü kızına markalı a dan Z ye düzdu benim şansıma kızının 2.eli giymicem tabikide. 

10 Cevaplar

0 oy
(1,757 puan) tarafından
İçine sinmediysen uygun yollu güzel bir takım al kendine canım 
tarafından
Zoruma gitti sadece alırım eşim parada ayırdı ama hava soğuk çocuk  sendroma girdi kimsede durmuyo o yüzden bakamiyorim canm cikabilsem bakicam inşallah
(1,757 puan) tarafından
Ben hep internetten alıyorum canım evim çarşıya çok uzak bebegim yeni 3 aylık arabada olmayınca bir de korona :))) mecburen internetten alıyorum
-Reklam-
0 oy
(262 puan) tarafından
Kaynanalar elbise almak zorunda değil bence. Buna takılma canım. Kendin almak istersen alırsın alamazsan olanlardan giyersin alt tarafı Nisan bu düğün değil. Kimse kimseye elbise almak zorunda degil
tarafından
Anlatmak istediğim zate alması değil yaptığnn aynı şey olması elalemden istemiyo ama uzak olduğum kizininkini getirmesi. Bide herkesin adetleri farklı olduğu için mesela bnm annem gelinlerine aldı ona çok garip geliyor .ben diyorum takilmam normalde ama kıyafet getirmesine takildim
0 oy
(580 puan) tarafından
Giyme cnm gerekirse o nişana da gitme 
0 oy
(1,318 puan) tarafından
O ne karışıyor ki kıyafetine 

Her sıkıntınız söylemeyin ya 

Aynı evin içinde yaşıyorsan normal de yine de karıştırma işine 
tarafından
Üst katimda bu zmna kadar sormadı bile eşime sormuş eşimde o kizininkini denicek çocuk durmuyo sende alıp bakmiyosun nasıl gidip baksın demiş.pat karşımda elbise ile gördüm
0 oy
tarafından
Canım annen haklı alsın sana bir elbise 

Kaynanada parası varsa alsın madem sen benim kızımın senartik bizimsin demeyi biliyolar elbiseye ihtiyaca gelince yok alsın bizahmet
tarafından
Annem gider inadına alır zate çok sinir oldu .bizde adettir annem gelinlerine almıştır hep.
0 oy
tarafından
Arkadaşından al giy cnm aldım dersin kaynana da yaptığı da çok ayıp yni el kızı nişanlanmıo kendi kızı nişanlanıyor sonuçta 
0 oy
(2,102 puan) tarafından
Kaynanam bana çöp almış bir insan değil durumuda yok zaten eşim alır bende esimi zorlamam büyük beden olduğum halde kaynımın düğününde internetten abiye aldım herkeste bayıldı sende internetten bakabilirsin 
tarafından
Bu gidişle öyle olcak canm zate beklenti sifirdi yani . muhabbeti bile olmamıştı .bı baktım kapıda getirmis
(2,102 puan) tarafından
Hahah benim kaynanamda gorumcemin eskilerini toplar getirir :D
0 oy
tarafından
Kaynanan sana niye kıyafet alsın ne alaka herşeyden kendinize birşey çıkarmaya çalışmayın senin kocan var o alması lazım annenin ortaya laf atıp seni huzursuz etmesi de ayrı bir olay görümcenin kaynanası herşeyini aldıysa daha yeni nişanlanmış alacak tabi onun gelini ortada kıskançlık var gibi kızma bana 
tarafından
Bilinmeyen şeyler olunca böyle demek normal bende ilk duysam bende sizin gibi derim.bana elbise bile almadı kendisi o yüzden bu şekilde Nisan alisversm olmadı eşim hep aldı bı kaç önemli şeyimi .o yüzden aramızda mesafe var ve herkese ben yaptım demeler.bi sürede sonra kaldirilmiuo canm .zate almasın getirmesinfe ben istediğimi soylemedim
0 oy
(270 puan) tarafından
İnsan bi elinini giydirmez mi?Seni gelinim diye tanıştıracak sen istemezsen bile onun alması lazım onun gururu.Hem alma hemde giydiğine karış.Bizde adettir yakınlarını giydirirler kaldıki sen tek gelinisin. Senin yerinde olsam asla onun getirdiğini giymem bütçene uygun internette falan hem ucuz hemde güzel kıyafetler bulabilirsin illa kalite marka olmak zorunda değilki bi gece idare etse yeter.Hiç alamazsan arkadaşınınkini giy.
tarafından
Maddi açıdan şükür sıkıntım yok beden büyüdüğü için dışarı çıkıp illaki denemem gerekeck .kızda aynı olunca kötü niyetsiz düşündük ama ona mani olmaya kalktı bide kendi getirdi degisik
0 oy
(1,502 puan) tarafından
Sana kıyafeti eşin almak zorunda kv kp değil bence yanlış düşünüyorsun aciz misiniz karı koca çalışın çocuk gibi bana adan zeye kıyafet düzülse kendimde eziklik hissederdim benim yok ya da beğenmemiş ki diye alıyor diye 

İlgili bir soru bulunamadı

412,831 soru

12,429,343 cevap

45,612 kullanıcı

Kategoriler

...