Bı iki aya gorumcemin nişanı var . Eski vucud hatlarimda olmadığım için elbiselerim olmiyo .bı yakın arkadaşımla şuan aynı kilolardaym o dedi ki bnmkini vereyim giy neolcak güzelde kıyafetleri seç beğen olursa dedi.oglumda bir buçuk yaşında olck 1aya çarşıya çıksam birakicak kimsem var ama emdiği için hep beni ariyo rahat bulamam vakit darlığından hemde pek yakın olmadığım için soğukluk var para verMekte istemiyorum düğüne alırım dedim.
Kaynanam o kizinkini giymemi istemedi ama kızının düz etek ucu pileli elbisesini getirmiş bu bol bunu giy olur die.esimde dar geldi gözüne olmaz fln dedi bozuldu.o burdaykende kendi annem aradı gördü üstümde oda kızar gibi konuştu babanla konuşayım ben sana elbise alırım dedi yani bı gelini var alamiyo gibisine getirdi .
Kaynanam da bozuldu .ama hep aynı hayatta almaz tek gelinim 50lira verr üstünü sen tamamla der ufak bişi de 50liraya ne kalmış ki .bende ses etmedim . Alması şart zorunlu değil ama yaptığı o kızın dedigiyle aynı .ve o arkadaş gorumcemden daha yakın .. bide yeni dünürü kızına markalı a dan Z ye düzdu benim şansıma kızının 2.eli giymicem tabikide.