0 oy
249 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (143 puan) tarafından

Yoruldum tükendim kızlar reflüsü var yiyor kusuyor midesinde hiç bir şey kalmıyor 

Sütüm yetmiyor bu sebeple mama veriyorum biberon almıyor midesini bulandırıyor yine kusuyor kaşıkla deniyorum boğazına kaçıyor yine kusuyor kafayı yemek üzereyim bi akıl verin nolur 

Bebelac thickener ve Aptamil ar onericeksiniz biliyorum ama onlari da yemiyor öğürüyor

Ne zaman bitecek :dizzy:

7 Cevaplar

0 oy
(90 puan) tarafından
Bizde de vardı canım günde 4 -5 defa kıyafet değiştiriyordum 6 aydan sonra azalmaya başladı şimdi 11 aylık olacak artık kusmuyor 
(143 puan) tarafından
Bizimde azalır inşallah
-Reklam-
0 oy
(143 puan) tarafından
Bizimde azalır inşallah canım
0 oy
(1,939 puan) tarafından
Ek gıdaya başlar başlamaz bitiyor 
0 oy
(263 puan) tarafından
Diyetle biter canım. Reflü bir alerji belirtisidir. Ondan kusar bebekler. Yediğine ictigine dikkat ediceksin. Bir de sib simplex diye bı ilac var onu kullanıyorsan o da kusturur. Ama bu refluye bir çare bul mutlaka ilerde enfeksyon yapar üst solunum yollarında devamlı kusmaktan dolayı. En önemlisi diyet. Bizde de vardı ben böyle kurtuldum. Şuan 5 buçuk ayligiz
(143 puan) tarafından
Damla kullanmıyorum canım alerji belirtisi mi  bilemiyorum ki belirti yok ama alerjiye dair
(263 puan) tarafından
Reflü için beslenmeye dikkat edersen geçer.
(143 puan) tarafından
Neleri yiyip yemem  gerekiyor peki canım
(263 puan) tarafından
Çay kahve kakao çikolata çerez cips fındık fıstık. Fındık ezmesi vs ceviz. Paketli tüm gıdalar olabildiğince süt ürünlerinden uzak kalman lazim ben bu şekilde kurtuldm bebeğin reflusunden
(143 puan) tarafından
Ciddimisin yarın denicem mutlaka
0 oy
tarafından
Canım emzirme destek sistemi (Eds) var onu bi araştır istersen ben sütüm yetmediği zaman o yöntemle mama veriyorum aynı şekilde benimki de biberon almıyor bazılar parmak bazıları göğüsünü kullanıyor ben göğüs kullanıyorum hem benden emiyor gibi meme reddi yaşamamak için şırıngayla mamayı çekiyorum 20 cc lik bi şırıngayı kullanmadan önce bir iki kere pistonunu oynat ki yumuşasın çekebilsin sonra 4 numara sanırım sondayı göğüsüne sabitle o şekilde ver sağlık ocağından ya da hastanede emzirme eğitimden öğrenebilirsin hatta orda yapmayı dene bence 
(143 puan) tarafından
Evet önemli olan o ama mamayı verene kadar soğumuyor mu bn dün şırınga ile verirken buz gibi oldu
tarafından
Canım metal bi kaba sıcak su koy biberonu da onun içine koy ordan Çek ver zaten bebek eğer gerçekten içiyorsa o sütü biranda çekiyor şırıngayı
(143 puan) tarafından
Ayy canım bu fikir yattı kafama çok teşekkür ederim:* ❤️❤️❤️
Eczanede bulabilirmiyim canım bide sonda kaç numara olucak şırınga hangisi numarası varsa söyler misin❤️
tarafından
Şırıngayı 20 lik tavsiye ediyorum küçükse iki üç aylıksa biraz daha fazla olabilir sondayı 4 numara olabilir 6 numara da olabilir 2 3 aylıksa 6 ideal
tarafından
Eczanede kolaylıkla bulabilirsin canım flaster de al göğüse sabitleyebilmek için  şırıngayla denemeden önce istersen biberon sıcak kabın içinde dururken sondanın başını biberonun içine koyup deneyebilirsin çekebilirse öyle daha rahat ve soğumamış olur
0 oy
(143 puan) tarafından
Alerji olabilir mi
0 oy
(143 puan) tarafından
Yukarı çıksın

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 141 göst.
2 Nisan 2021 Diğer kategorisinde Merve34aslan (143 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 124 göst.