0 oy
1,169 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Allah herkesin yuvasına dirlik versin ama diyelim ki boşandınız.

Ve eşiniz çocuğu asla merak etmiyor.

Ne yazıyor ne ulaşmaya çalışıyor

Ne görmek istiyor..

Tavriniz ne olur?

44 Cevaplar

0 oy
(3,101 puan) tarafından
Çocuğuma babasının eksikliğini hissettirmeden büyütürüm. Senin çocuğun var ilgilen deyip peşine düşmem. Çocuğumla yoluna bakarım. 
tarafından
Haklısın zaten idrak etse soylemeden yapar
-Reklam-
0 oy
(495 puan) tarafından
Cok daha ii olur bitmisken tam biter
tarafından
Ama evlat ici!n?
(495 puan) tarafından
Cocugunu istemeyeni o cocuk neden istesin ben ona anada babada arkadasda olurum
0 oy
(270 puan) tarafından
Çocuklarından asla ayrılmaz mümkün değil çok düşkün çünkü.Ayrılırsak çocuklar kesinlikle bende kalır bunun aksi  imkansız ben vermem zaten oda çocuklarının iyiliği için almaz.Hadi olduki değin gibi oldu çocuklarımın psikolojisi için görüşmelerini sağlamaya çalışırdım ısrarla da istemezse kendisi bilir.Görmek isteyene kapı açık görmek istemeyen kendisi bilir.Allah a şükür ona muhtaç değilim misler gibi de bakarım kuzularıma.
tarafından
Bakmaktan ziyade çocukların yarışı eksik
0 oy
(7,631 puan) tarafından
Kendi adima sevinirdim görmüyorum. Duymuyorum diye evladım için üzülürdüm   deymicek bı baba için üzüldüğü için 
tarafından
Kesinlikle çocuklara oluyo olan
(7,631 puan) tarafından
Allah korusun inşallah oyyy eşim benim  frukom
0 oy
tarafından

Aaa aynı bnm eski koca :)

Hiç bir tavrım yok ne tavrım olacak ki.? Oğlumla bende onu yok sayıyoruz.. Babanda şöyle diye tek kelime etmedim kötülemedim çocuk kendi görüyor zaten herşeyi sadece dedim ki oğluma eğer şimdi babalık etmeyip ilerde sen kariyer sahibi olunca oğlum diye yaklaşırsa ve sen buna izin verirsen analık hakkımı helal etmem dedim.. E buna da hakkım var anju oldu çocuk umursamadı kanda iltihaptan ölümden döndü umursamadı şimdi de nafakasını vermek istemiyor neymiş efendim 2 çocuğu daha varmış onlara zor bakıyormuş kirada oturuyormuşmuş yersen tabi.. Kira dediği evi bnm takılarımla aldılar 2010 yılında boşanırken hak talep etmeyim diyede kayınbaba olacak adamın üstüne yaptılar şimdi de sırf çocuğa para vermemek için kendini acındırıyor yarın duruşmamız var bakalım ne çıkacak sonuç.. çocuk bir yetişkin olana kadar aklını başına alıp baba olduğunu hatırladı hatırladı yoksa ilerde mümkün değil izin vermem oğlumu kullanmasına.. Hem şuan ki eşim ondan daha iyi babalık yapıyor oğluma onun boşluğunu çoktan doldurduk biz..

Karar da bi çıksında direk maaşına haciz koyduracam yoksa ödemez o şe.refsiz..

tarafından
:( ne üzücü
tarafından
Üzücü ama bi yandan da iyi iletişim olsa kocamla aramı açmaya kalkardı böyle daha iyi ama tabi oğlum  için kötü çocuğun psikolojisi alt üst  hafızlık yurdunda kalıyor diğer çocukların babaları çarşıya işi düştükçe uğrayıp görmeye geliyolarmış bunu duyunca eşimde gitti geçen gün sürpriz yaptı görünce koşup sarılmış baba diye ağlamış çok duygusal bi çocuk zaten hemen şıp düşer o yaş.. Şuanki eşime baba diyor ama kendi tercihi ile baba dedi.. Zaten onun iznini alarak evlendim sonra eşim dedi oğlum ister abi de bana ister baba farketmez bnm gözümde sen benim oğlumsun artık dedi ilk 1 -2 hafta abi dedi sonra baba ilgisini görünce bi anda baba demeye başladı hem şaşırdık hem mutlu olduk 2 yıllık evliyim bu arada..
0 oy
tarafından
Aaa bu kisi benimmm babammm kiz kardesimi 5 senedir sormuyo aramiyo nafakasini bile yatirmiyor 
tarafından
:((( yazık
0 oy
(1,690 puan) tarafından
Tam da sorduğun şeyi yaşıyorum :) oğlum 2 yaşında, 20 günlükken ayrıldık.. 1 kere bile arayıp sormadı görmek istemedi, nafakayı bile ödemiyor..

Cevaba gelirsek eğer.. Umrumda bile değil arayıp sormaması benim işime geliyor.. Çünkü onu her gördüğümde sesini her duyduğumda sinirlerim bozulacaktı.. Sağ olsun bu sorunu ortadan kaldırdı.. Böyle düşündüğüm için belki yargı dağıtmak isteyenler olacaktır ama bu da umrumda değil.. Onun bana neler yaşattığını ben biliyorum başkaları değil.. Oğlum da zamanla anlayacak zaten o karaktersizin ne halt olduğunu.. 
tarafından
Yazıklar olsun ya
(1,690 puan) tarafından
Amin amin inşallah
0 oy
(5,855 puan) tarafından
Allah korusun
tarafından
Aminn
0 oy
(3,701 puan) tarafından
Aynısını ablam yaşadı şiddet yüzünden boşandı lar her ihtiyacını annemgil karşıladı ablam şimdi evlendi çocuk 8 9 yaşında daha bu yasa kadar Bi kere bile arayıp sormadı ablam yigenimin ismini bile değiştirdi zamanında nasıl olduysa merak etmişler daha baba demeyi bırak emeklemiyordu bile annem vermedi neredeydi aklınız diye hediye olarak kıyafet almışlar eve dahi sokmadilar sana mı muhtaç kaldık diye yigenim bu yasa kadar eniştemi baba bildi şimdi herşeyi anlatmislar oturup ağlamış çocuk sen benim babamsin demiş enişteme benim yigenim ona buna baba diyerek büyüdü kuzenleri babalarına sarılırken o boş duvarlara sarılıp bakarak büyüdü ablam hiç birini unutmuyor 
tarafından
:( ben şuan okuyunca urperdim
(3,701 puan) tarafından
İnsanlık hali demi her insanın dolapinda illaki sebze meyve çürür adam patlıcan çürümüş diye etmediğini bırakmamis duvarlarda yumurta izleri ablam hamileyken 3 gün aç  durmuş büyük ablama abla şu içerken bile boğazım yırtılır gibi oluyor demiş burda kapılar camlı en son  neyden kavga çıkardı bilmiyorum  ablam Bi odaya saklanmış o kapının camını ablamın kafasında parçaladı annem o kanlı halıları ağlaya ağlaya sildi kimse senin neyin var demedi herkes onun etrafına dolandı kolu bilmem neyi kesildi diye o gün son gündü
tarafından
Orspu çocuğu işte..
0 oy
(2,690 puan) tarafından

Ortada böyle bir şey yokken, böyle şeyler düşündüren sorular sormak, bence doğru bir şey değil. 

Şahsına ya da postuna saldırı olarak düşünme lütfen. Şimdi her şey yolundayken durup "boşanmışım adamdan, çocuğunu aramıyor sormuyor" falan filan, niye adamı tiksinilecek varlık yaptık şimdi :D

Güzel düşünelim güzel olsun her şey, der noktalarım :)

tarafından
Yani,bu da bir bakış açısı tabi
0 oy
(3,561 puan) tarafından
Çocuğumla güzel güzel tasarım babasının eksikliğini elimden geldiği kadar hissettirmeme ye çalışırım
tarafından
Anladm kuzum
0 oy
(1,157 puan) tarafından
Tam benim esimlik bir tavir bosansak tamda bunlari yapar kesin adim kadar eminim yani benim isime gelir ama oglum icin uzulurum baba sevgisinden mahrum kaldigi icin iyi hos simdide ayni ya ilgisiz bir baba 
tarafından
Ahhhh ahhhhhh
0 oy
(137,589 puan) tarafından
baby boyumu babasina karsi asla doldurmam bak seni aramiyo istemiyo asla demem ama benim icin iyi olur gormemis sesinu duymamis olur unuturumda baby boyumun psikolojisini etkiler
tarafından
Etkiler tabi :(
Sevda seni ne zaman goeucem :D
(137,589 puan) tarafından
bilmem ☺
0 oy
(707 puan) tarafından
Hiçbirşey... aynısını yaparım 
tarafından
://// zor
0 oy
(52 puan) tarafından
Isime gelirdi. Gercekden cok mutlu olurdum.. kendim calosib  cocuguma bakardim..   cocugumun benden ayri zaman kwcirmeso onla kalmasi bile ben  mahf ederdi zaten.  
tarafından
Haklisin
0 oy
tarafından
Ne tavrim olacak kimseye zorla cocuk sevdiremem umrumda olmaz cocuguma daha cok duserim yanliz biarakmam her bakimdan.
tarafından
Anladm cnm
0 oy
(5,133 puan) tarafından
Benim işime gelir görmem gerekmez ama çocuğum için üzülürüm böyle babası oldugu için 
tarafından
Evet insan evlada üzülür
0 oy
(37 puan) tarafından
 Yorumsuz  bişi diyemiyorum 
tarafından
:/ :/ :/
0 oy
tarafından
Umrumda olmaz cocugumla guzel bir yuva kurardım ona da asla gostermezdim. Ha bisanirken cocugumun hakkini soke soke alirdim ondan
tarafından
Anladm cnm
0 oy
(20,700 puan) tarafından
:D kız merve işmi yok evde kız oturup soru buluyonsjsjsjsj
tarafından
İşler sabah bitti;)
(20,700 puan) tarafından
:D hoaaay maşallaaah

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 928 göst.