0 oy
297 göst.
Diğer kategorisinde (1,166 puan) tarafından
Eşime anneme filan 8 adet kullanılan o haptsn verdiler. Ama bana neden ondan vermediler acabs. Ben her coranalıya veriliyor diye biliyordum. Bana plaquenil diye günde 2 kere kullanacağım bi onuversiler o kadar.(bu arada 1 yaşındaki bebeğimi emzirmiyorum bu süreçte yani emzirmek istediğim içün vermediler diye durum yok)

6 Cevaplar

0 oy
(22,059 puan) tarafından
Blmiyorum post uste ciksin cnm geçmiş olsun
(1,166 puan) tarafından
Çok teşekkür ederiz :(
-Reklam-
0 oy
(12,520 puan) tarafından
Bilmiyorum ama o haplar insanı mahfediyormus yakalanan tanıdıklarım hep öyle dediler korona değil o haplar bizi ma.l etti dediler açık açık
(1,166 puan) tarafından
Ne gibi yan etkisi olmuş da :(
(12,520 puan) tarafından
Bana böyle dediler sadece ne yapacağımızı şaşırdık deliye döndü beynimiz dediler
(1,166 puan) tarafından
Yaa inşallah bizde olmaz öyle bişey :((
(12,520 puan) tarafından
Olmaz insallah canım gecmis olsun
0 oy
(7,479 puan) tarafından
Canim vardır bi bildikleri onlara sorsaydın. Simdi ne desek yalan olur. Gecmis olsun. 
(1,166 puan) tarafından
Aramadılar daha canım. Aradıklarında bi sormayı düşünüyorum. Acaba eksik filan mı geldi ki diye düşündüm o yüzden
(7,479 puan) tarafından
Sor canim onlar iyisini bilir. 8 ilac icme diyenlerede bakma canim. Benim annemde kardesimde icti hic yan etki yapmadi. Bunyeylw alakali ilaci icmeyenlerin cigerine indi yani. Bende boyle duyduklarim icn icmeyin demistim. Tum saglikci tanidiklarim icmezswn daha kotu olur dediler. Teyzem de hastane personeli anneme kesin ic yoksa kotu olursun dedi
(1,166 puan) tarafından
Ya banada doktor öyle dedi. Ben doktora sordum benim 1 yaşında bebeğim var emziriyorum ilaç içmesem sıkıntı olur mu dedim.. Doktorun bana söylediği 1 hafta çocuğun emmesin bişey olmaz sağ sütünü dök sütün kesilmez dedi. Eğer hapını içmezsen bu sefer direk ciğerlerine iner o daha kötü dedi... Burda da içmeyin diyince herkes çok korktum
(7,479 puan) tarafından
Boşver canim sen icme diyenleri sonra bir omur keske icselerdi demek var Allah korusin. Normal bir antibiyotik  bile yan etki yapıyor. Bunlarda agir ilac sonucta zaten yan etki yapabilir diyorlar. Rabbim sifa versin korktuğuna uğratmasın canim.
0 oy
(9,620 puan) tarafından
Eşinin arkadaşı kullandı kalp çarpıntıları başladı daha gencecik çocuk üçüncü günü bıraktı ilaçları 
(9,620 puan) tarafından
Canım ben sana kullan veya kullanma diye karışmam ama eniştemede verdiler bi tane bile kullanmadı ve benim kendi cevremde kim kullandıysa yan etkisini gördü..normal ilaçlarda da yan etki görülür ama bunun yan etkilerini ağır atlattilar hiç sorun yaşamayan görmedim benim dayım yengem çocukları falanda korona oldular ve dayım kronik astım hastası evde buhar makinesiyle falan yaşıyo düşün yani amaona rağmen o ilaçları kullanmadı
(1,166 puan) tarafından
Eğer annemde yada eşimde herhangi yan etkiye dair bişey görürsem bıraktırtıyım bende o zaman
(9,620 puan) tarafından
Aynen canım yine sen bilirsin tabi ama takipte kal eğer sen kendini iyi hissediyosan hiç kullanma evde doğal yöntemlerle gıda tüket
(1,166 puan) tarafından
Bana 8 hap verilmedi zaten. Bana gğnde 2 tane kullanacağım bi hap verdiler o kadar
(9,620 puan) tarafından
Inşallah şifa olur canım tabi herkesin bünyesi bir değil herkeste ağır yan etki gösterir diye bise yok belki senin eşine annene etki göstermez ama dikkat etmek lazım çünkü ilaçların kendisi zaten ağır ilaç
0 oy
(1,632 puan) tarafından
Teyzem anneannem yakalndi teyze sağlık çalışanı ve haplar çok iyi gelms ertesi güne kendilerini toplamslar öyle dedi herkesde farklı yan etki yapabilir ağır ilaçlar soncta
(1,166 puan) tarafından
İnşallah eşimle anneme yan etki yapmaz . eşim karqciğer nakli oldu. Annem desen kalp hastası :(( ikisi de risk grubunda :( 1 yaşındaki bebeğimde de çıktı. Çok bğyğk imtihandan geçiyoruz:(
(1,166 puan) tarafından
Birde sadece 8erli haptan mı içti annanneniz acaba.. Herhangi kronik rahatsızlığı var mı
(1,632 puan) tarafından
8erli den içtiler şeker kalp tansiyon vardı da siz bı soyleseydnz  karaciğer nakli oldgunu yan etki yapabilir
0 oy
(670 puan) tarafından

Esimin akcigere kadar ilerledi virüs. Doktor ilaci alsaydin o kadar ilerlemezdi dedi. Ondan sonra kullandi ilaclari

Esim icti ilaclari.
Ben emziriyorum diye icmedim ilac. 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 250 göst.
19 Ocak 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 234 göst.
24 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Aden miray (10 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 72 göst.
0 oy