0 oy
351 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar ya geçen beyaz batteniyem vardı yıkım dedim havalarda güzel temizlensin . Attım makineye birde baktım ki heryerinde bir sürü kahve rengi lekeler .. çıldırdım resmen tekrar yıkadım yine aynı yine yikadim yine aynı en son leğene su koyayım dedim su resmen toprak gibi geliyordu birde bizim buranın suları rezalet . Suyun düzelmesini bekledim leğene sıcak suyu açtım tursil çamaşır suyu falan karıştırdım bir güzel üstüne bastım çıkmadı ama yine beklettim bir günde suda yine aynı işlemi yaptım aynı şekilde çıkmadi :( halı yıkamacı geldi aklıma derdimi anlattım yikayamayiz dedi abla batteniye parçalanır dedi şaşırdım kaldım ne yapım ki ? Yeni de almıştım bir iki defa tek kullandım :((

7 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Canim sokta bulaşık makina parlatici var onu dök mintax markası biraz da pril falan geri makinaya at 
tarafından
Var bende canım geçen almistjm denemekte fayda var çok sağol canım
tarafından
Ben hali veya kiyafeterdr kizimin battaniyesi yemek oldu oyle yaptım gecti
tarafından
Bakayım canım denicem inşallah geçer
-Reklam-
+1 oy
tarafından
Halı yıkamacıya değil kuru temizlemeye ver benim krem rengi ince yatak üzeri battaniyem vardı oda çamaşır makinesinin lastiğinden siyah olmuş her zaman kıyafet verdiğim kuru temizlemeci var çıkartırız dedi onlara vericem bende 
tarafından
Çıkarır mı kesin dersin canım
tarafından
Sen genede vermeden bir sor her kuru temizleme battaniye yıkamıyor çıkaramayız derse vermezsin yorgan kılıfında kullanırsın
tarafından
Tamam canım çok teşekkür ederim:)
tarafından
Rica ederim :)
0 oy
(1,851 puan) tarafından
Kuru temizleme Belki çıkartır 
tarafından
Konuşucam yarın canım sağol
0 oy
(5,397 puan) tarafından
Son çare direk lekenin üstüne bulaşık deterjanı dök veya kuru temizlemeye ver
tarafından
Bugün yine ellimden geleni yapicam olmadı yarın Arıcam kuru temizlemeye sağol canım
(5,397 puan) tarafından
Sor kuru temizlemeye çıkaracaksanız alın de
tarafından
Öyle yapicam canim bakalim kısmet ya . Teşekkür ederim
0 oy
tarafından
Canım yeşil hacisakir sabun kullan belki temizler 
tarafından
Onu da denim bakalım :) teşekkür ederim canım
tarafından
Rica ederim cnm
0 oy
(7,827 puan) tarafından
Bulakşık parlatıcısı ile sil bimin 
tarafından
Şuan bulaşık Makinesi parlatıcısı ile suya bastım bakalım canım geçer inşallah
(7,827 puan) tarafından
Yok kuzum dök çitile birde finish neyim dökme onlar mas mavi geçiyo ama umudunu kaybetme ben kına lekesini çıkardım
0 oy
(7,436 puan) tarafından
Nemli kaldida pas lekesi mi oldu acaba eğer öyleyse gecmesk güç 
tarafından
Yok canım pas değil bildiğin çamur gibi sudan kaynaklaniyoe . Bakalım bugün de ellimden geleni yapicam olmadı yarın kuru temizlemeye veririm

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,492,136 soru

24,381,431 cevap

348,755 kullanıcı

...