kızlar bebeğim 7 aylık reflüsü vardı ilaç kullanıyoruz 4 aydan sonra bebeğime birşey oldu kilo almaz boyu uzamaz oldu gelişimi durdu bir profösöre götürdüm geçen dedi geniz eti olabilir film çektirdi dedi baya büyük 2 yaşında ameliyat olması lazım dedi birde fıs fıs verdi burnuna gaviscon kes dedi fıs fıs kullandım bebek daha kötü oldu öksürük krizi geçirdi kendi doktorumuza gittik bugun oda dedi bu ilaç kortizonlu ne demek deidm Türkçesi yok dedi burun kanaması olabilir dedi 1.5 yaşında önce bu fısfısı kullanma dedi sonra dedi ne bana güven ne diğer dptkora birde başka KBB görsğn dedi canım sıkıldı birde dedi gaviscon kullan mutlaka nefesi gidiyor hıgg diyor bebek iştahsız bitmedi gitti bu reflü birde dedi ki 4 yaşınd a önce ameliyat saçma olur çünkü tekrarlar 4 yaşından sonra büyüme durur çocuklarda dedi eğer çok ciddi olsa bu çocukta orta kulak iltihabı olurdu sürekli dedi ama alerjik rinit var ilaç yazdı zaten kalbinde pfo var bebeğşmin 9. ayda ameliyat olacak bşrde bunlar Allah beterinden korusun ne diyim ki ama brş doktorun dediği öteki farklı diyor kime inanacağım şaşırdım randevu aldım yarın KBB bakalım o ne diyecek artık gitmeye korkuyorum vallahi