valla bir kamera olsa da görsen 40 yıllık karı koca bizim gibi kavga etmez her gün ama her gün kavga küfürler hakaretler tehditler sadece şiddet yok onun dışında herşey var hiç barış günümüz yok mesajı sadece bebeğin mama saati için yazıyoruz birbirimize bize misafir gelmez annem babam onların önünde de öyleyiz çünkü hepsi soğumuş bizden nasıl karı kocasnz yiyip duruyoruz birbirmizi o evlenmiş ayrılmış ben ikinci eşiyim buna rağmen kabul ettim ama çocuk doğduktan sonra ne aşk kaldı ne sevgi ne saygı yemek bile yapmam evde ayrı ayrı yiyoruz bana hep kilo aldın çirkin oldun doğumdan sonra diypr bende karşılık veriyorum hiçbir şey bulamazsak eskileri açıp kavga ediyoruz ama bunların sorumlusu o benş soğuttu kendinden hamile iken başladı açık seçik videolar izledi yüz kere yakaladım son sln dedi bşrde şehir dışına gitti hasta ziyareti die meğer öyle şeye gitmiş öğrendim yüreğim koptu boşanmak istedim dilekçe de yazdım ama annem kabul etmedi biz bakmayız sana bebeğine dedi kim dört dörtlük öyle kabul et dedi kötü yola düşersin biz de bakmayız die açık aöık söyledş onun da annesi kanserden öldü babası ile küs oda gidecek yeri yok mecbur sürünüp gdyrz