Diziyi geriden izliyorum internetten icim sizladi varya kumru gelin giderken o seref.siz adamin kusagini baglamasina.
Bu nasil vicdan bu nasil anne cocugunun dedigine kulak asmiyo evden yolluyo koca meraklisi pis kadin.
Buradakilerin cogu ya anne yada anne adayi lütfen cocuklarinizin dediklerini dinleyin onlara anlatin herseyi bana anlatabilirsin herseyi diyerek altina basinbki Allah korusun birsey oldugunda sizden korkmasin size guvensin. Kimseye guvenmeyin kayinbabaniza bile birsey anlaticam annem terzi bir musterisi anlatmis erkek cocugu varmis bebek sayilabilecek bir yaşta yemek yemiyormus yedigini kusuyormus doktorlar webebini bulamiyomus agzindan ornek almislar ve cocugun dedesinin sperm ornegi çıkmış. Kadinin kayinbabasinin yani. Kocasi babasini tutmus ayrilmislar cocugun psikolojisi bozulmus kadin ispatlayamadim kimse birsey yapmadi adama demis adam suan rahat rahat geziyomus Allahin belasi bu insanlar aramizda nolur gözünüzü dört açın. Ben çok üzülüyorum her anne gibi size akıl vermek haddime degil ama icimden geldi bunu paylasmak çok acı cok