Çıldırıcam ya bir tek bana mı samimiyetsiz geliyor. Kuzenim 1 ay oldu nisanlanali 2 aydır da ailecek taniyorlar. Bugun kaynanasının doğum günüymus whatappta durum paylasmis eline pasta sunlari yazmış 'Canim annem. Dogum gunun kutlu olsun annecigim.sana kucak dolusu sevgilerimi iletiyorum.. varlığın sayesinde ben daha güçlü oluyorum. Bu guc sen benim hayatimda oldugun surece olacak. Bu gucum hic tükenmesin guzeller guzeli annem. Yaninda mutlu oldugum tek insansin seni cok seviyorum iyiki dogdun' Sizce de cok abarti degil mi ya. Ben annesnin dogum gunu sandım once. Ben annesinin yerinde olsam doverdim ne ara bu kadar anne oldu sana diye tamam insan sevebilir ama bence bu kadari abarti. Ha bir de 10 15 senelik gelin olur cok iyi anlasirlar neyse 2 ay da ne bu
Baya yağ yapmış kuzenin
Hamile kalıp kucağına bebeği aldığı zaman görür Tabi inşallah hep mutlu olurlar
Kendi düşünceme göre yanıtlamak gerekirse çok fazla bilmediğim bı insana bu kadar samimi olamam ikincisi acaba kendi annesine bu kadar iltifat eden tarzda cümleler kuruyomudur o da merak konusu :)) Bence daha sade kısa gönlü hoş edecek bişey yazmak yeterli diye düşünüyorum:))
Kiz o kuzenin evlendikten 1 2 yil sonra da durumlarını takip et )))cogumuzun evlenmeden once cici anesiydi evlenince öyle olmuyormuş
414,139 soru
12,463,802 cevap
46,827 kullanıcı