Kızlar yarın çarşıya çıkıcam da kendim için neler almam lazım bakın yazıyorum buraya eksigim varsa yazar misniz?
Iki takım lohusa pijama
1 tane emzirme sudyen çünkü 2 tane ablam verecek.
1 tane toparlayıcı korse
Göğüs pedi
Bide hasta bezi mi almam lazim?
Canım maddi durumunu bilemem ama adı loğusa olunca gecelik gereksiz pahalı oluyor önü açılabilen herhangi bir pijama işini görecektir emin ol ben öyle yaptım. Ha dersin ben güzel süslü püslü giyeceğim geceliğimi o zaman al tabii :)
Emzirme atleti lohusa kilodu hasta bezi külotlu almıştım çok iyi geldi bana kolay oldu lohusa tacı terlik filan göğüs ucu kremi aklıma şimdilik gelen bunlar
Canim hadi lohusa pijamisina heveslendin dielim 1 takım al ama 2 takım bence gereksiz üstelik doğumdan sonra kendini sıcak tutman gerekecek normal doğum yaparsan polar pijamlqrdan giyersin kanama ihtimaline karşı 3 pijama al bana az geldi pacamdan her kalktigimda kan aktı 3 alt pijama altına içi yünlü Tayt Orkit büyük olanlardan yada hasta bezi ama çift Orkit koyunca daha rahat oluyor iki terlik biri yünlü diğeri dışarı terli gi dikisinden dolayı cis yapamayacak olursan yada sütün gelemesi için vücudunu yikayabilrisin hastanede bi Ruj en az resim için silikon gous ucu göusun yara olmaya başlayacak gibi olduğu an takman için
Ben emzirme sütyeni almadım ama acaba çok ihtiyaç olur mu?
Canım adı lohusa olunca herşey aşırı pahalı oluyor ben 2 takım aldım lc waikiki internet sitesinde hamile pijamasi olarak geçiyor vaktin varsa takip et derim bedenleri az kalınca indirim yapıyorlar birini 40 birini 50 tl ye aldim
Çorap koy
Atlet vs içlik koy
İç çamaşırı iki tane
Kanama olur belki hasta bezi de koy ben aldm kilot gibi olanlardan
1,491,785 soru
24,376,612 cevap
348,374 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın