0 oy
129 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (70 puan) tarafından
Kızlar pıhtılaşma sorunu olan lar hastanede tedavi görmek zorunda mi kalıyor merak ediyorum bu hastalık kanı pihtilastordigi için biz daha mı kötü etkileniyoruz yoksa evde atlattaniniz var mı 

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bendede kan pıhtılaşması var ama hiç öyle bişey duymadım l
tarafından
Aynen bende de var koronada olduk bisey olmadı şükür. +++ciklar
(70 puan) tarafından
Evde mi atlattiniz
tarafından
Evet grip gibi gecirdik. İnsallah dahada  geçirmeyiz
(70 puan) tarafından
İnşaallah içimi rahatoattiniz eklem ağrısı oldu İnsan artık her türlü hastalığı Corona saniyorum 6 aylık minigim var onun için endişe ediyorum
tarafından
Anladım canım mahvetti su illet
(70 puan) tarafından
Psikolojik olarak çok yoprandk
tarafından
Aynen burnumuz aksa hapşırsak öksürsek bile kesin korona diyoruz
(70 puan) tarafından
Valla öyle ya allahım bi kahredemedi
-Reklam-
0 oy
(8,084 puan) tarafından
Akrabamda var. 36. haftasında şu anda. Korona oldu. 1 ay geçmezmiş vücuttan gitmezmiş geçse de o yüzden iğne ile geciktiriyorlar
0 oy
(2,280 puan) tarafından
Bende de var ve hamileyken korona gecirdim benden dolayi yakalanan herkesten cabuk atlattkm ne bir agri kesici nede bitki cayi hicbisey icemedigim halde
(70 puan) tarafından
Ay çok şükür çok sevindim
(2,280 puan) tarafından
Cok agrim oldu ama iki gun yattim sonra hep ayaktaydimm canimm allah herkjmde varsa safi ismiyle sifa versin ama ben hamilelkgkn basindan beri oksapar igne vurup coraspin hap iciuorum belkide onlarda bana o donemde cok fayda etti hani bu korona hastalarinada veriyolar ya bu igneyi ondan şey etttim :))(

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 201 göst.
10 Nisan 2021 Diğer kategorisinde linosun anasi:) (2,242 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 274 göst.
27 Temmuz 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Allizzwell11 (509 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 140 göst.
5 Ocak 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Denooo (29 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 153 göst.
17 Mart 2023 Diğer kategorisinde Hilalseyiss61 (86 puan) tarafından soruldu

408,537 soru

12,275,604 cevap

37,735 kullanıcı

Kategoriler

...