0 oy
501 göst.
Diğer kategorisinde (120 puan) tarafından
 Eyub Ensar nasıl kızlar 

Eşim sahabi Peygamber isimleri olsun istiyor illaki bu olsun diyor iki isim olduğu icin pek sıcak bakamadım var mı onerebileceginiz başka isimler

10 Cevaplar

0 oy
tarafından
İkiside ağır gelebilir ensar koyin sadece 
(120 puan) tarafından
Söyledim canım tek başına Ensar yardımcılar yardım edenler manasına geliyor eşim ondan dolayı istemiyor.
-Reklam-
0 oy
(1,929 puan) tarafından
Çok güzel ama tek ensar olsaymış daha iyi olurmuş canım 
tarafından
Ensar isim değil künyesi
(120 puan) tarafından
Ensar tek başına yardımcılar yardım edenler manasına geliyor canım o yüzden kabul etmiyor :)
(1,929 puan) tarafından
Eyüp ensar yazmışın ama
(1,929 puan) tarafından
Hee şimdi jeton düştü ensar tek koyulmaz yani anladım :::)))))
(120 puan) tarafından
:) :)
0 oy
(12,524 puan) tarafından
İki isim İcin uyumlu olmamış bence canım ikisinden birini secip daha uyumlu bisey koyabilirsin bence yanına :) 
(120 puan) tarafından
Ensari kabul etmiyor pek mana taşımıyor diyor. Eyüb olsun o zaman yada Eyüb Ensar olsun istiyor :) farklı önerilere açığım
(702 puan) tarafından
Farklı önerilere eşin açık mı (: (:
(120 puan) tarafından
Ah ah belki fikri değişirse dedigim olur ya gönlu kırılmasın diye hiç birşey demiyorum işte içten içe benimde hoşuma gitmiyor :)
(702 puan) tarafından
Eğer fikri değişmezse bile gayet güzel ve herkeste olmayan bir isim hemde sahabe ismi manaları da güzel ,söylemesi de uyumlu Eyüp Ensarın :) Önerebileceğim isimler ise ,şuan bende düşünüyorum erkek ismi ; Yavuz Selim,Akif Selim,Fatih Selim,Akif Emre,Mehmet Said,Yusuf Emir,Ömer Asaf,Enes Taha,Ali Asaf,Yavuz Kerem ... :)
0 oy
tarafından
Bnm esim de ensar ismini söyledi bnde füheyre istyorim iki ismi asla koymaz mis doguran bnm herşeyi bn cekiyorim adam isimi koyuyor
tarafından
:))♡♡
(3,895 puan) tarafından
Cnm meleklerin defnettiği sahabinin adı hanzala idi.Ayrıca hanzala bir bitkinin adı.Bnde hanzala ismini beğeniyorum birde ebu hureyre diye bir sahabi var.Ama ebu hureyre kedi babası anlamına geliyor.
tarafından
Canm iyi bakarsan internet e yazıyor meleklerin yıkadığı sahabe Hanzala  meleklerin defnetigi sahabe füheyre
(3,895 puan) tarafından
Hımm tm cnm füreyre diye okudum :) bnde hureyre değil mi ne alaka diyorum.Aynen meleklerin yıkadığı sahabe hanzala ben defnettiği diye yazmışım.
tarafından
Sıkıntı yok tatlım
0 oy
(1,757 puan) tarafından
Çok güzel bir isim canım 
(120 puan) tarafından
Sağolasın canım iki isim ya biraz sıcak bakamadım :)
0 oy
(5,908 puan) tarafından
Eltimin oglunun adi Muhammed Ensar
tarafından
Ensar Medineli demek yani bir manası yok köylerdeki lakaplar gibi Eyüp koyun sadece hem Eyüp peygamber hem Eyüp sahabi
(120 puan) tarafından
Maşallah canım :)
(120 puan) tarafından
Evet eşimde diyor ya Eyüb ya da ikisi birlikte olsun. Bende diyorum başka güzel sahabi Peygamber ismi  de olabilir :)
0 oy
(516 puan) tarafından
Yahya

,zübeyr

, ilker

,ahmet talha

muhammed ali

Eymen buğra 

Ahmet tarik

Omer faruk
(120 puan) tarafından
Allah razı olsun canım Yahya yi  çok isterdim ama abimin hanımı vermez bana o koymak istiyor :) diğerlerini bı düşüneyim
(516 puan) tarafından
Amin ,cümlemizden, içinize sinen guzel bi isim bulursunuz insallah
0 oy
(53,266 puan) tarafından
Eyüp babamin adi hic tavsiye etmiyorum sinirli oluyorlar ☺️☺️☺️ baska isim bulun eyup guzel degil ua
0 oy
tarafından
Ben beğendim ismi cnm güzel
0 oy
(141 puan) tarafından
Oğlum yiğit Ensar çokta tatlı Darısı size inşallah hayırla sağlikla kucaginiza alın :)

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,446,398 soru

23,760,133 cevap

315,384 kullanıcı

...