0 oy
181 göst.
Diğer kategorisinde (189 puan) tarafından
Kızlar özel de şeker yüklemesi ne kadar a yapılıyor bide eczaden alınan ilaç gibi bişey var ya onu ne kadar a aldınız

8 Cevaplar

0 oy
(2,974 puan) tarafından
Yaptırma bnce cnm 
(3 puan) tarafından
Benimde suyun bjiraz fazlaydı yaptım devlette hemde 11 liraya aldım şekerli suyu
(189 puan) tarafından
Nasıl çıktı sonuçların kaç haftalıksın
(3 puan) tarafından
28 haftalık gebeyim ama ben sürekli perinotoloji kontrolündeyim hem Ankara hem Elazığ çift hemde Muş'ta üç kontrol yapıyorum riskli gruptayim sonuçlar normal geldi yinede bu konuyu da takibe alicaz dediler her kontrolde olcucez dediler birde ben çok ekmek tüketiyorum perhiz yap dediler ama doymuyorum ki
(189 puan) tarafından
Benim de ilk gebeliğim öyleydi sürekli kontrol deydim şekerim normal çıkmıştı bebekle alakalı olabilir demişlerdi çok şükür sağlıklı doğdu oğlum şimdi 2 yaşında
(3 puan) tarafından
İnşallah bizde sağlıkla bir doğum yaparız kucağımıza alırız zor süreçler
-Reklam-
0 oy
(354 puan) tarafından
Devlette bedava canım ben özele muayene olup testlerimi filan sağlık ocağına yaptırıyorumdum
(189 puan) tarafından
Canım ben  ilçedeğim devlette kadın doğum yok  mecbur özele gidiyorum
(354 puan) tarafından
Doğru canım özel hastaneyi arayıp fiyat hakkında bilgi alabilirsin canım
0 oy
(5,836 puan) tarafından
Özelde kendileri verilir 8 TL’ye almıştım galiba
(189 puan) tarafından
TM canım teşekkür ederim
0 oy
tarafından
Adı batsın o şeker yüklenmesinin benim gebeliğimi zehir etti bana. Gebelik şekeri çıktı ( yani o kadar şekerli şeyi içip nasıl az çıkacaktı bilmiyorum ama) sonuna kadar hep korkulu kaldım.

Doğumdan sonra ilk sorduğum şey bebeğimin şeker hastası olup olmadığı oldu. Şükürler olsun birşey yoktu ama bana zehir oldu 
(189 puan) tarafından
Benim suyum fazla çıktığı için mecbur yaptırmak zorundayım ilk hamilelik de de fazlaydı
0 oy
tarafından
Ben yapmadım, çünkü çevrede o kadar şeker yüklemesi yapıp sonra rahatsız olan insan vardı ki ben yapmadım , 
(189 puan) tarafından
Canım ben  mecbur yaptırmak zorundayım suyum fazla çıktığı için
tarafından
Anladım canim , rabbim yardımcın olsun inşallah
(189 puan) tarafından
Teşekkür ederim inşallah
0 oy
tarafından
2 kere yaptirdim yaptir eczaneden glikoz 8 tlye aldim hastaneyede 35 tl kan parasi odedik yuksek derece seker cikti iyi ki yaptirmisim simdi diyet yapiyorum dikkat ediyorum  insuline baslanacakti ama dikkat ettigim icin doktorum başlatmadi 
(189 puan) tarafından
Canım geçmiş olsun sağlıkla kucağına al bebeğini benim de suyum fazla çıktığı için mecbur yaptırmak zorundayım
tarafından
Aynen yaptir canim birsey kaybetmezsin zaten klasik seker cikarsa seker yapacak seylerden uzak dur diyecek onlardanda nefsini oldurecek kadar az yersin. InsAllah cikmaz ama erkenden önlemini alip  dikkat etmek cok onemli cunku ilerde bebekte seker hastasi olabiliyor. En azindan dogum dan sonra pisman olmazsin ben dikkat ettim ama rabbim boyle yazmis dersin icin rahatlar.
Benimde suyum azdi havuc suyu cok iciyordum onuda yasaklaadi doktorum bol su iciyorum kac haftaliksin
(189 puan) tarafından
24 hafta lık ilkinde de fazlaydı benim valla bebeğim sağlıklı doğsun da ben razıyım hiç birşey yememeye
tarafından
Ayynen saglikli olsunlarda annelik fedakarliktir. Saglikla aliriz insAllah kucagimiza yavrularimizi
(189 puan) tarafından
Amin inşallah
0 oy
(788 puan) tarafından
Yapma diyenler doktor mu acaba ya. Ne demek yapma. Bana da böyle çevremde bi kaç kişi yapma yapma dedi dinlemedim tabi ki yaptırdım ve gebelik şekerim çıktı şuan tedavi görüyorum. Kimseyi dinleme bence. Özelde 100 TL ye yaptırdım bu arada
tarafından
Aynen cok dogru demissin bende dinlemedim  cevremi  iyikide dinlemedim
(189 puan) tarafından
Canım ben zaten mecbur yaptırmak zorundayım suyum fazla çıktığı için
0 oy
(133 puan) tarafından
Doktorlar yaptır diyor buradakiler yaptırma nasıl bir mantık zararlı olsa doktorlar neden yaptır desin ki 6 sene tıp okuyan siz misiniz tabikide gerek görüyorsanız yaptırın burdakilerin söylediklerini dikkate almayın 
(189 puan) tarafından
Gerek görüyorum ki zaten mecbur yaptırmak zorundayım suyum fazla çıktığı için

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 115 göst.
16 Nisan 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 103 göst.
31 Ekim 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Karadenizin incisi (10,507 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 142 göst.
20 Kasım 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 47 göst.

413,638 soru

12,451,826 cevap

46,338 kullanıcı

Kategoriler

...