0 oy
660 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Lutfen yardim edin zıbınları hep kaka lekesi cıkartamiyirum sizler nasil cikartiyosunuz acaba

30 Cevaplar

+1 oy
(8,586 puan) tarafından
Domestoslu suda beklet.  Çıkmazsa at gitsin valla 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Çıkartmıyorum valla yıkıyorum iyice giydiriyom yoksa atmam lazım hepsinde atamaycama göre giyiyor çok pis olanları yikamiyom bile direk atiyom
0 oy
(354 puan) tarafından
Eğer desensiz beyazsa çamaşır suyuna yatırabilirsiniz ben ayda 1 kere çamaşır suyuna yatıyorum sırf beyaz zıbınlarini bebeklerimin
0 oy
(183 puan) tarafından
Aynı postu açmıştım :) üstünden çıkardıktan sonra beklemeden beyaz sabunla tabiri caizse sıkı bir şekilde çitile. Valla öyle çıkarıyorum mis mis :)) neler denemedim ki. Özel leke çıkarıcılar aldım yok yaramıyor bir ise iyiki varsın beyaz sabun :)
(1,186 puan) tarafından
Olsun hemen rengini kaçırmıyor zaten Çamaşır suyu gibi benim kızımın çoğu zıbını pembe bn kullanıyorum kıyafetin malı iyise boyası akmıyor hele ki kıyafet pamukluysa hiç bozulmuyor ufacık bi yerine dene bak canım
(1,471 puan) tarafından
En güzel baby me çamaşır suyu tozu kızlar benim kurtarıcım o valla hiç leke bırakmıyor
(1,186 puan) tarafından
Onuda bi deneyelim bakalım canım fikir oldu bana da şimdi teşekkür ederim
(1,471 puan) tarafından
Rica ederim canım lekenin üstüne sürüp sıcak suda 1 gün bekletin sonra makinada yıkayın tertemiz oluyor
(748 puan) tarafından
Aynn oylee ilk suda pislikten arindir snrasnda klip sabun ile citile mis mis ck guc hrcnya gerek yk sabunu yedimi yeterli at mkinaya tertmiz
0 oy
(64 puan) tarafından
Beyaz sabunla hemen yikrsan çıkıyo canım
0 oy
(399 puan) tarafından
Ben 90 derece de sabunla yıkıyorum hiç de kalmiyor valla  
0 oy
(2,770 puan) tarafından
Beyaz sabun dene herseyin ustesinden geliyor
(192 puan) tarafından
Beyaz sabun sıvı olanmi
(2,770 puan) tarafından
Yok canim eski zaman insanlarinin kullandigi beyaz kati sabun varya sampuan niyetine kullaniyorlar ondan o herseye kadir halilara koltuklara bebeklerin cikmayan kaka lekesine hatta cikarmasi zor olan visne lekesini bile citileyip cikartiyor
(192 puan) tarafından
Saol cnm
0 oy
(14,612 puan) tarafından
Beyaz sabunla citile sonra biraz suda beklet leke kalmıyor hiç 
0 oy
(707 puan) tarafından
Çamaşır suyu gibi kimyasal kullanmayın lekeleri çıkartmak için.Yapmaniz gereken tek şey beyaz kalıp sabunu ıslak olan kıyafete surtmeniz iyice sürtün sonrasında makinede yıkayın çıkıyor.
0 oy
(724 puan) tarafından
Ben bekletmeden sabun ile elimde yıkıyorum çıkmayası da çakası suyunda bekletiyorum 
0 oy
(2,327 puan) tarafından
Ben a101 den asprins  aldım canım bolca sıkıyorum salça lekesi kaka lekesi olunca. 10-15 dk bekletip makineye atıyorum tertemiz çıkıyor
0 oy
(5,914 puan) tarafından
Beyaz sabunla iyice citile durula sonra tekrar beyaz sabunla kopurt durulamadan makinaya at canim istersen bulasik macunuyla citile osekilde makinaya at ama 2 defa durulama yap cildine zarar vermesin
0 oy
(1,186 puan) tarafından
Domestosa koyuyorum 10 dkka bekletip çitiliyorum tertemiz oluyo canım
0 oy
tarafından
Kaynar suya biraz çamaşır suyu birazda makine tozu koyuyorum içinde bekletip makinaya atiyorum 
0 oy
(4,695 puan) tarafından
Kaka zibina geldiği gibi beyaz sabunla citilesen biseycik kalmiyo canım 
0 oy
(25,212 puan) tarafından
Bezini değiştirmeyi denedin mi canım bizde hiç kaka çıkmaz 
0 oy
(1,048 puan) tarafından
Kaka yaptiktsn yemen sora sicak suyun altonda beyaz sabunla çitile gidiyor
0 oy
(775 puan) tarafından
Biberon temizleme likiti mükemmel cikariyor
0 oy
(826 puan) tarafından
Hiç bişey yapmadan soğuk suya atıyorum hemen kalıyor orda 4 5 saat sonra vaktim olduğunda gidio çitiliyorum güzelce sabunlada ola bilir. Sonra atarım makine yıkdar şu ana kadar leke kaımadı hiç bi kere kalmıştı ondada suya atmamştım
0 oy
(4,859 puan) tarafından

Çamaşır sulu suda bekletip öyle atabilirsin makinaya yada leke çıkarıcı deterjanlar dan var ondan alabilirsin beyazlar için ayrı renkliler için ayrı  bak resmini de atıyorum ben hep bundan kullandım.once.elimdencitiledim.bazende suda bekletip öyle yıkadım bir litresi 25 TL ye alıyorum

image

image

İlgili sorular

+1 oy
6 cevap 202 göst.
9 Nisan 2022 Diğer kategorisinde !!!!FATMAAA!!!!! (7,738 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 1,532 göst.
0 oy
13 cevap 427 göst.
9 Şubat 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
12 cevap 354 göst.

408,505 soru

12,274,261 cevap

37,683 kullanıcı

Kategoriler

...