0 oy
507 göst.
Diğer kategorisinde (1,009 puan) tarafından
Oğlum 3 aylık olucaı. 1 aydır mama ile besleniyor sütüm bayaabi azaldığı için yok desem yeridir. Acaba bira mayası tozu veya tableti kullanıp sütü artan oldu mu. Çünkü ne yiyip içtiysem fayda etmedi.
Bebek Ayı 87 Günlük

9 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bira bildimiz birami  içki cinsi olandan 
(1,009 puan) tarafından
Alkol degil bildiğin bira mayası arpa mayası yani toz halinde.
tarafından
Anladim  hiç bir fikrim yok tatlim
-Reklam-
0 oy
tarafından
Faydası olduğunu duymuştum denemen lazım birde kuru dut al ye çok güzel süt yapıyor 
(1,009 puan) tarafından
Kız yedim ya hatta hem yiyip hemde kaynatıp içtim bana mısın demedi son care bi bira mayasını denicem oda olmazsa yapcak birşeyim kalmadı
tarafından
Dene bakalım
0 oy
tarafından
Bana hiç birşey süt yapmadı ne humana çaylar ne kompostolar denedim yok bir gece mama yapmak için kalktım karnım agiriyordu sıcak suyun içine iki üç yemek kaşığı şeker attım içtim iki saat sonra yastık çarşaf hep süt olmuştu uyuyamamistim sürekli süt akması yuzunden bir dene kuzum 
tarafından
Evet kuzum sıcak büyük bir bardak suya at şekeri iç ne dutlar ne incirler hepsini denedim gitti şekerli su oluk oluk süt yaptı inan :)
(1,009 puan) tarafından
Kız yemediğim icmediğim kalmadı artık midem manyk oldu diyebilirim. İnsallah bu fayda sağlar.. yoksa pes edicem artık.
(886 puan) tarafından
Şekerli suyu denedin mi canım
(1,009 puan) tarafından
Denedim kuzu ya malesef hiç fayda olmadı oglum komple mamaya döndü sütüm bir damla dahi gelmiyor artık :(
(886 puan) tarafından
Bende öyleyim kızım doğru emmek istemiyor
0 oy
(2,263 puan) tarafından
E bebekte alkolsüz malt içeçekler var onların faydasını görmüştüm onları dene canım 
(1,009 puan) tarafından
Bakıyım sagolasın canım
0 oy
(1,094 puan) tarafından
İnstagramfa hassasanne diye bir hesap var orda görmüştüm. Prematüre ikizleri vardı günde 10 tane kullanıyormuş ve ikizleri 4 5 ay kadar sadece anne sütüyle beslemiş bu sayede. Ben henüz doğum yapmadım ama sıkıntı yaşarsam kullanmayı düşünüyorum
(1,009 puan) tarafından
Bira mayası tableti mi.
(1,094 puan) tarafından
Evet tablet şeklinde kullanmış ve çok faydasını görmüş tabi yine de doktorunuza danışın ilk fırsatta:)
0 oy
tarafından
Malt icecekler var e bebekte veya marketten maltana  al onlarda alkolsuz  malt yani bira icecegi
(1,009 puan) tarafından
Bakıyorum hemen kuzum
(886 puan) tarafından
Marketlerde satılan resmi varsa atarmisin
tarafından
Attim canim bak bu posta
(886 puan) tarafından
Fayda ediyor mu  neli olanı içelim aç tok
tarafından
Yani benim sütüm geldikten sonra 1 aya yakin artmadi az geldi işte ben kuru dut kavurdum yedim. Annem surekli ayva kaynattı kuru kayisi kaybattı bide e bebekin promalt icecegini ictim her gun bol su ictim o sekilde artti cok sukur. Promalt bitince arada bundan da ictim. Ama bu tabi icinde aroma verici yapay seylerde var tadi guzel. Istersen e bebekten siparis verdigerini. Ama em iyisi bol su icmek ve saglikli beslenmek. Mesela hamburger yedigimde bombos oluyordu bulgur pilavi yada kısır yedigimde bol yesillikle patliycak gibi oluyordu
0 oy
tarafından
Malt içeceği 

Faydasını göreni çok duydum canim
0 oy
(399 puan) tarafından
Irmik helvası ye   bide muz  elma ceviz  badem findik bal incir  ne varsa evde  onları blendirdan geçir  süt kat biraz da iç bak nasıl süt oluyor  özellikle de sütüm yok gelmiyor deme her annenin sütü bebeğine yeter 
0 oy
tarafından

imageşok ta falanda var

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 265 göst.
14 Ekim 2024 Aile & Aşk kategorisinde Tugceee (1,220 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 135 göst.
16 Şubat 2022 Diğer kategorisinde soruicin (1,691 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 233 göst.
7 Ocak 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Melo B. (147 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 243 göst.
10 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Gonulgungor (265 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,441,417 soru

23,693,371 cevap

311,126 kullanıcı

...