Uyurken de olsa memeni vermeye çalış her fırsatta ver uyurken memende tut oğlum doğduğunda hiç emmesi ağzını hiç açmadı bunun için 3 gün küvezde kaldı emme yetisi gelişmemiş denildi emmese de mememde tuttum çok şükür aldı şimdi de bırakmıyor silikon göğüs ucu çok işime yaradı 1,5 ay onunla emzirdim onu da alıp dene canım inşallah alır emer
Canım benimde göğüs ucum hiç yoktuuuu ve bebeğim emmek istedi ama tutamadı bir türlü bizde sarılık olmasın diye mama verdik kaşıkla ve şırınga ile sonra sütüm gelditutmadı bir türlü resmen göğsüme gelince çığlık atıyordu neyse kaşıkla falan zor oluyor genzine kaçıyor diye biberon vericem dedim herkes verme dedi gogsunu tutma dedi tam 15. Gün sonra biberon verdim ve göğsümü verdim tuttu. Şimdi 4 buçuk ayligiz meme reddi yaşıyoruz bu aralar maalesef biberonla süt ve mama veriyorum ama asla pes etmiyorum her seferinde veriyorum göğsümü sende sakinnnnnn pes etme uykukuyken dene kucağına al pıs pış diyerek emzirmeye çalış daha 5 günlük çok küçük elbett tutacak
1,493,177 soru
24,397,567 cevap
349,862 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın